POZIRALA KAO MARILYN MONROE

Madonna zgrozila obožavatelje: ‘Nije ovako izgledala ni kad je imala 12 godina‘

Pjevačica je pozirala za naslovnicu V magazina rekreirajući scenu modne ikone 20-ih, a pratitelji na Instagramu ostali su neugodno iznenađeni.

Kraljica popa, 63- godišnja Madonna zaradila je brojne kritike nakon što je pozirala kao Marilyn Monroe, dok je na jednoj od fotografija čak i rekreirala scenu smrti najpopularnije plavuše na svijetu.

Pjevačica je pozirala fotografu Stevenu Kleinu za naslovnicu V magazina, a koji je inspiraciju pronašao u posljednjim fotografijama nekada jedne od najpopularnijih holivudskih glumica koja je preminula u 36. godini.

Čitajte i: Madonna - živi da bi kršila pravila: Buntovnici su najvažnija djeca, a sama je izgubila majku kada je imala svega pet godina

Morbidno i jezivo

"Iz nekog morbidnog i jezivog razloga Madonna odlučuje rekreirati smrtnu postelju Marilyn Monroe”, komentirao je jedan od brojnih kritičara fotografiju koja prikazuje Madonnu kako leži u krevetu licem okrenuta prema madracu, dok se na noćnom ormariću nalaze bočice s tabletama.

Čitajte i: Kći o Madonni: ‘Cijeli život je ‘control freak‘ zbog čega sam se odselila od kuće odmah nakon srednje škole‘

"Fuj. Odvratno i neprikladno", složio se s prethodnim komentarom još jedan u nizu kritičara, dok su se drugi "uhvatili" pretjeranog photoshopa.

"Nisam protiv uređivanja fotografija, ali Madonna nije ovako izgledala ni kad je imala 12 godina", "Tko je ovo?", "Bilo bi lijepo vidjeti kako zaista izgleda njeno lice", neki su od komentara na pjevačicu koja je pozirala u krznu, glamuroznoj šminki i frizuri modne ikone 20-ih.

Linker
19. travanj 2024 05:49