U SVOM STILU

Madonna u baršunastom seksi izdanju sve iznenadila: Na koncertu joj se pridružio i sin

Pop kraljica obradovala je obožavatelje zbog svog nadolazećeg koncerta u New Yorku.

Jedna i neponovljiva, kraljica popa, legendarna Madonna pozirala je prije nastupa pa podijelila nekoliko fotografija na Instagram Storyju. Nije teško zaključiti da pjevačica voli crne outfite i kombinacije od lateksa, a ovog puta otišla je korak dalje s visokim najlonkama.

'Backstage B****es', proučila je Madonna, u seksi baršunastom kombinezonu koji je stilizirala s crnim najlonkama te je cijeli outfit upotpunila crnim čipkastim rukavicama, remenom oko struka s klinovima, a oko vrata je stavila nekoliko debelih lančića. Da stvar bude još pikantnija, odjenula je čizme s platformom na vezanje.

Pjevačici se prije nastupa u backstageu pridružio njezin 16-godišnji posvojeni sin David Banda pa se pohvalila fanovima na društvenim mrežama. Sudeći po fotografijama, David je provodio kvalitetno vrijeme sa svojom slavnom mamom.

Legendarna pjevačica je podijelila još nekoliko video isječaka na kojima vježba koreografiju na pisti s natpisom: 'Werking it!'

Uz dugo očekivani nastup koji će se uskoro održati u New Yorku, pjevačica će objaviti novu pjesmu pod nazivom Finally Enough Love. Madonnini teaser postovi stižu samo nekoliko dana nakon što je zvijezda u nedjelju Dan Očeva čestitala sama sebi.

Pop ikona i majka šestero djece podijelila je snimke sa svojom djecom dok je obilježavala taj dan.

Glam pjevačica podijelila je jednu fotografiju na kojoj je sa sinom Roccom Ritchiejem (21), kojeg dijeli s bivšim Guyjem Ritchiejem, s kojim je bila u braku od 2000. do 2008. godine.

''Sretan Dan Očeva meni'', napisala je na Instagram storyju.

Na drugoj fotografiji pozira s kćeri Lourdes (25) koju je dobila u vezi s bivšim Carlosom Leonom. Lourdes je krenula manekenskim stopama, za razliku od slavne majke.

Pjevačica je također podijelila još jednu preslatku fotografiju na kojoj drži posvojenog sina Davida Bandu za ruku, dok na idućoj fotografiji pozira zajedno sa svojom posvojenom kćeri Mercy James (15).

Sa svojih 18,3 milijuna pratitelja na Instagramu, podijelila je video isječak s natpisom 'Tko je tata………….', dok pleše u mrežastim tajicama i bodiju u stilu korzeta u kojemu se nazire njezino isklesano tijelo.

Linker
20. travanj 2024 03:49