face to face / Face to Face / Profimedia
fanovima vraća novac

Madonna trpi nepodnošljive bolove, liječnik joj je zabranio nastupe

U jeku turneje koja bi trebala završiti 4. ožujka iduće godine, 61-godišnja kraljica popa Madonna prema naputcima liječnika morala je otkazati koncerte.

Madonna je 17. rujna krenula s turnejom "Madame X" - u sjevernoj Americi je zakazala 53 koncerta, a u Europi 37. No, objavila je da koncerte, ukupno tri, u Bostonu neće moći održati zbog nesnosnih bolova. Fanovima je objasnila što se događa, objavivši ispriku na svom Instagramu, kao i web stranicama Boch Center Wanga gdje je trebala nastupati.

"Molim vas oprostite na ovom neočekivanom obratu. Svakodnevni koncerti u sklopu turneje donijeli su mi mnogo veselja i otkazivanje koncerata doživljavam kao veliku kaznu. No, bol koju osjećam postala je nepodnošljiva i moram odmoriti i slijediti liječničke upute kako bih vam se vratila jača i bolja i nastavila s vama ovo predivno Madame X putovanje", napisala je kraljica popa.

Na Instagramu je također objasnila: "Teško je jednoj Madame priznati da je ujedno i ljudsko biće od krvi i mesa i da mora mirovati tri dana kako bi se oporavila od ozljede koljena. Nisam od onih koji odustaju, ali bol je jača nego što možete i zamisliti. Stoga štikle i mrežaste čarape skidan na nekoliko dana. Hvala što me razumijete. Vidimo se uskoro", napisala je.

Otkazani koncerti trebali su se održati 30. studenog te 1. i 2. prosinca. Zbog zgusnutog rasporeda koncerata u sklopu turneje, nije bilo moguće Bostonu ponuditi nove datume, pa je Madonna obećala da će svima odmah isplatiti novac od ulaznica.

Linker
16. travanj 2024 08:30