Najslađi prizor danas!

Luka Šulić okupio najdraže i pokazao kako izgleda obiteljska idila: U slatkom iščekivanju prinove

Glazbenik itekako uživa u očinstvu i time se voli pohvaliti na društvenim mrežama, a ove godine u obitelj im stiže ‘pojačanje‘ koje s veseljem iščekuju svi članovi.

Polovica našeg proslavljenog glazbenog dua 2Cellos pokazao je svima kako uživa u obiteljskoj idili. Luka Šulić je na Instagramu objavio fotografiju sa suprugom Tamarom i njihovo dvoje djece. Pratitelje je posebno razgalila poza u kojoj Luka ljubi Tamaru trudnički trbuh.

Violončelist je na samom početku godine otkrio je da on i supruga čekaju treće dijete i pokazao kako provode dane zajedno, okruženi njihovim starijim mezimcima.

"Vrijeme je za palačinke", napisao je Luka pored fotografije koja je rastopila njegove pratitelje na Instagramu. Sve četvero su u kuhinji, dok Luka ljubi Tamarin trbuh, sinčić Val i kćerkica Hana sjede pored njih na kuhinji.

Čitajte i: Luka Šulić otkrio sretne vijesti: Njegova supruga iščekuje njihovo treće dijete

Ovo je prava sreća

Prizor slađi od bilo kakvih palačinki oduševio je pratitelje, a fotografiju je odobrilo preko 30 tisuća ljudi. "Prekrasna obitelj", "Kakva fotka!", "Divan trenutak", "Ovo se zove prava sreća", samo je dio brojnih komentara koje je ova sretna obitelj dobila.

Divne vijesti Luka je s javnosti podijelio na Novu godinu, uz fotografiju na kojoj njegova obitelj uživa uz more dok sin Val ljubi mamin trudnički trbuščić.

Čitajte i: Beba stigla ranije, Luka Šulić propustio porođaj: ‘Bolje kratki i lagani porod bez tebe nego dugi i teški s tobom‘

"Imamo se čemu veseliti u 2021. I već imamo toliko toga za biti zahvalni. Nastavite dalje, nastavite plakati, smijati se i nastavite voljeti. Idite dalje bez obzira na sve. Ovo je sve dio našeg putovanja. Volim vas sve i želim vam sve najbolje u Novoj godini", napisao je Šulić 1. siječnja ove godine.

Jedan od naših najpoznatijih violončelista i glazbenika općenito, Luka Šulić i bivša slovenska manekenka Tamara Zagoranski 2018. su postali roditelji sina Vala, a u ljeto 2019. njihov je život obogatila djevojčica Hana.

Linker
19. travanj 2024 18:12