PRINOVA

Luka Bulić presretan: ‘Djevojčica dolazi sredinom studenog, supruga i ja smo oduvijek željeli troje djece‘

Komičar, voditelj i autor Bullhitova za portal Gloria.hr potvrdio je sretne vijesti o prinovi u obitelji i otkrio kako je termin sredinom studenog. Seke Nika i Lucija jedva čekaju, kao i presretni roditelji!

Oduvijek smo supruga i ja željeli troje djece. Vijest o prinovi nam je ostvarenje svih naših snova. Termin je sredinom studenog, rekao je Luka Bulić. Sretnu vijest o prinovi u obitelji Bulić komičar, glazbenik i autor Bullhitova podijelio je na svojem Instagram profilu.

"Ova godina dobiva jedan veliki plus! A sad me ispričajte, idem s Antonom Pavlovičem porazgovarati o autorskim pravima na naslov", napisao je. Riječ je o drami ruskog pisca "Tri sestre", a time je Luka otkrio i spol. Potvrdio nam je da je riječ o djevojčici.

"Curice kad su čule da im dolazi sestra su bile presretne. Starija Nika zna što to znači, Lucija još i ne, ali će uskoro saznati", rekao je. Na društvenim mrežama čestitali su im i novopečeni roditelji Maja Šuput i Ivan Šarić, zatim Sementa Rajhard, Marin Čilić, Tomislav Jelinčić, Ivana Plechinger, Saša Lozar i mnogi drugi.

A kako je on sam dočekao vijest da će i dalje biti blažen među ženama?

"Odlično! Ovo mi je "comfort zone", bilo bi šokantnije da je dečko, ovako već sve znam, kak‘ ću s njima", našalio se.

Bulhit za Španjolce u ponedjeljak već je spreman, a nas je zanimalo kako se gledaju utakmice Hrvatske u njihovoj obitelji. Prognozu za rezultat, kaže, nema.

"Gledali smo zadnji put kod Lucijine prijateljice iz vrtića. Za Španjolce nećemo prekidati tradiciju. Već imamo i sve rekvizite. Navijamo ispred televizije, i dok prolaze - prolaze. No, niti ne mogu normalno pratiti utakmice jer se i tijekom njih pripremam za Bullhit", rekao je.

image
Luka Bulić i dalje će biti blažen među ženama.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

U Rusiji na Svjetskom prvenstvu 2018. utakmice je pratio i na stadionu, a kaže kako ove godine to nije izgledno. Smatra da bi, s obzirom na mjere i pandemiju, planiranje i dalje bilo stresno. Više vremena za obitelj imao je u proteklih godinu i pol dana zbog pandemije koronavirusa. Posla je bilo manje, a kaže kako su preživjeli kao i svi.

Čitajte i: Luka Bulić bio je emotivan na Speed Dateu: ‘Supruga Ana me nije doživljavala, godinama mi je trebalo da shvatim zašto‘

Kad završi Europsko prvenstvo, s obitelji ide na more. Izbor je Jadran, a ići će, kaže, svuda po malo.

Linker
03. travanj 2024 15:20