Davor Matota
STIGAO JE LEON!

Lucija Lugomer super slatkom fotkom iz rodilišta javila sretnu vijest: 'Wow! Možete nas zvati mama i tata!'

Naša najpoznatija plus size manekenka zauvijek će pamtiti Valentinovo, jer upravo na taj dan su ona i njezin suprug dobili prinovu u obitelj. Mladi mama i tata blistaju od sreće nakon prvog susreta sa sinom.

"A lijepo sam ga pitala što želi za Valentinovo... Evo najvećeg poklona na svijetu. Mi smo super, porod je bio fenomenalno iskustvo baš kao i cijela trudnoća, a ništa od toga ne bi bilo tako da nije osoblja Vinogradske bolnice kojima smo od sveg srca zahvalni!!! Wow! Leone, hajdemo zajedno mijenjati svijet. Unaprijed vam hvala svima na čestitkama i prekrasnim željama", napisala je Lucija Lugomer nakon što je na Instagramu objavila fotografiju iz rodilišta gdje u zagrljaju drži malenog sina, dok je tata Danijel van sebe od sreće...

Među prvim čestitarima je bila glumica i pjevačica Sementa Rajhard kojoj uskoro također stiže prinova u obitelj.

"Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta", napisala je u srpnju manekenka i potvrdila da je trudna, dok je u rukama držala bijeli dječji body na kojem je na engleskom jeziku pisalo: dečko 2015., suprug 2018., otac 2020. Prije braka, Lucija i Danijel u vezi su bili četiri godine.

Za poduzetnika Danijela Grlića Lucija udala 9. lipnja prošle godine u zagrebačkoj crkvi Sv. Blaža, baš onoj u kojoj su se vjenčali i njezini roditelji, a vijest o trudnoći došla je kao poklon za prvu godišnjicu braka.

Linker
12. travanj 2024 04:11