Odlično joj stoji

Lucija Lugomer promijenila frizuru i najavila mogući trend: ‘Na dobrom putu da postaneš plavuša‘

Prvu godinu majčinstva naša plus size manekenka zaokružila je jednom odvažnom intervencijom u boju kose, koja joj je oduvijek bila zaštitni znak.

Plus size model Lucija Lugomer osim oblina ima još jedan prepoznatljivi adut - to je njena duga i buja kosa. Prepoznatljiva brineta ipak je odlučila unijeti promjenu, na način da ne dira dužinu kose - prošarala je svoje tamne vlasi zlatnim nitima.

"Ono kad shvatiš da si na dobrom putu da postaneš plavuša", kazala je Lucija uz fotografiju nove frizure.

Ovo osvježenje Lucijinoj kosi pohvalili su mnogi prijatelji i pratitelji, zasuvši je komplimentima kako joj odlično stoji svjetlija boja.

Lucija nje otkrila tko je bio majstor frizer, no sudeći prema oduševljenim reakcijama, ovo bi mogao postati novi trend. Nakon što su pramenovi dobiveni balayage tehnikom vladali frizerskim salonima godinama, čini se kao da će na scenu stupiti prirodniji izgled i svjetliji tonovi stopljeni s prirodnom bojom kose.

Čitajte i: Zna što se nosi ovog ljeta: Mini bikini Lucije Lugomer baš je u trendu

Kakva god boja ili trend vladali, jedna stvar ne izlazi iz mode, a to je zdrava, bujna i njegovana kosa - a upravo takvom se Lucija može pohvaliti.

Uživa u majčinstvu

Lucija uživa u prvoj majčinstvu, prvi sin manekenke i supruga Danijela, maleni Leon, stigao je u veljači 2020., baš kao savršen poklon za Valentinovo.

Posljednju godinu, koja joj je uz novu ulogu obilježila i pandemija koronavirusa, Lugomer se trudi održavati pozitivan duh i često s pratiteljima dijeli crtice iz obiteljskog života, ali i svoje beauty rutine koje uspije obviti unatoč brojnim obvezama.

Čitajte i: Obiteljska idila s najslađim ‘penjačem‘: Lucija Lugomer zavapila na podu i nasmijala pratitelje

"Sam osjećaj sunca na mojoj koži i osjećam se fenomenalno. Uz sav stresan period koji je ispred mene nekad je pravi izazov pronaći radost u malim stvarima pa na ovaj sunčani ponedjeljak podsjećam i vas i sebe na ljepotu u malim stvarima. I malim koracima. Imam osjećaj da sam se našminkala nakon 100.000 godina", u siječnju je podijelila Lucija s pratiteljima.

Linker
16. travanj 2024 08:52