Svečano u traperu

Lucija Lugomer progovorila za sve mlade mame: ‘Ovo je bitan trenutak. Niste same u ovoj borbi‘

Dok odgaja svog mališana koji ima osam i pol mjeseci, naša plus size manekenka Lucija Lugomer bez zadrške pokazuje i situacije iz života koje ‘muče‘ mnoge žene nakon poroda.

Mlada majka uživa svakom danu sa svojim sinčićem Leonom u njihovoj prvoj zajedničkoj godini. Lijepo vrijeme iskoristili su za šetnju, osmomjesečni mališan u kolicima, a mama u jednom odjevnom predmetu koji je gotovo svim ženama nakon poroda dosta neudoban i u početku nedostižan.

"Svečano vam predstavljam dan u trapericama - drugi put u 10 mjeseci. Nije da imam prilike i nije da mi se da pa eto, neka je zabilježeno...", iskreno je napisala Lucija. Naš najpoznatiji plus size model rado dijeli onu istinitu, neuljepšanu stranu majčinstva - kako u trudnoći, tako i nakon poroda.

"Sve mame će razumjeti bitnost ovog trenutka pa stavite ‘srce’ u komentar da pokažemo svim mamama da nisu same u ovoj ‘borbi’", kazala je Lugomer

‘Da im pokažemo da traperice nisu tako strašne te da imamo potpuno pravo nositi ih kada na to budemo mi spremne!‘, ohrabrila je Lucija pratiteljice.

Mlada mama je u komentarima dobila pregršt priznanja žena kako one mjesecima nakon poroda ni ne pomišljaju na uvlačenje u traperice.

Iskreno o majčinstvu

Lucija je skinny traperice kombinirala s bijelom košuljom na tamnije cvjetove te crnim duljim sakoom koji je bio u službi jaknice, a sve je odlično zaokružila crnim mokasinama i sivim šeširićem.

Prvo dijete manekenke i njenog supruga Danijela rođeno je u veljači, kao savršen poklon za Valentinovo - kako je manekenka i napisala u objavi na Instagramu. Vijest o rođenju sina Lucija je podijelila s pratiteljima na rano jutro 15. veljače, uz sliku tek proširene mlade obitelji snimljene u rodilištu.

‘‘Možete nas zvati mama i tata! A lijepo sam ga pitala što želi za Valentinovo...evo najvećeg poklona na svijetu. Mi smo super, porod je bio fenomenalno iskustvo baš kao i cijela trudnoća, a ništa od toga ne bi bilo tako da nije osoblja Vinogradske bolnice kojima smo od sveg srca zahvalni!!!! Wow! Leone, ‘ajmo zajedno mijenjati svijet".

Linker
23. travanj 2024 19:46