Instagram
naša poznata trudnica

Lucija Lugomer podijelila fotku iz rodilišta uz emotivan tekst: 'Zahvalna sam što uz sebe imam ovakav tim'

Naša najpoznatija plus-size manekenka i suprug u slatkom su iščekivanju i pripremaju se za dolazak svog prvog djeteta, sinčića kojemu su već nadjenuli ime. Manekenka je objavila kako je umjesto privatnika, odabrala porod u državnoj bolnici i kako je uvelike zahvalna timu koji je uz nju.

"Bili u rodilištu! Vidjeli sve one prekrasne tek rođene bebice i lagala bih kada bih rekla da mi nije potekla suza radosnica za sve ove nove duše i njihove roditelje. Sad se ovdje u potpunosti osjećam baš kao da sam doma. Iskreno, ne osjećam nikakav strah jer znam da me čeka nešto potpuno prirodno i da će mi nakon dolaska i odlaska odavde život biti u potpunosti drugačiji - na bolje!", napisala je emotivna Lucija Lugomer uz fotografiju iz rodilišta.

Plus-size manekenka i suprug Danijel Grlić u lipnju su, na prvu godišnjicu braka objavili da će postati roditelji, a nekoliko mjeseci kasnije otkrili su da očekuju sina i da će ga nazvati - Leon. Lucija je sada otkrila kako će roditi sina u Vinogradskoj bolnici te je pozirala sa sestrom, a njezini pratitelji u komentarima su joj ostavili dobre želje, ali i podijelili svoja iskustva s poroda. Presretna buduća majka zahvalila se svima na podršci i svom sinu već zaželjela i sretan imendan.

"Mi smo toliko zaljubljeni i sretni da vam to ne mogu opisati. I za naše prvo iskustvo odlučili smo se za državnu bolnicu i ne bi nikada odlučila drugačije iz jako puno razloga. Sretna sam i zadovoljna, a ponajviše zahvalna što imam tako dobar tim uz sebe i ovoliku podršku koju si nisam nikada mogla zamisliti da ću imati. Nama preostaje još jedan krajnji dio puta koji nas dijeli od najveće sreće na svijetu i stoga od sada na dalje planiram samo uživati jako, jako, jako, jakoooo - najjače! Leone, sretan ti imendan, još nisi tu, a već si toliko voljen. Mama i tata te čekaju", napisala je naša najpoznatija plus-size manekenka na Instagramu.

Prije svadbe 9. lipnja 2018. godine, Lucija i Danijel bili su četiri godine zajedno, a vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi Sv. Blaža, onoj u kojoj su se vjenčali i njezini roditelji.

Linker
19. kolovoz 2022 09:49