Instagram
NOVI POSLOVNI USPJEH

Loše razdoblje je iza nje: Holivudska glumica napokon se posvetila svojoj strasti iz djetinjstva

Posljednjih je godina svoj glumački angažman svela na minimum, djelomično zbog zdravstvenih problema nje i njenog supruga, ali i zbog talenta koji je godinama skrivala i kojem se sada napokon odlučila posvetiti.

Američka glumica Catherine Zeta-Jones (48), najpoznatija po ulogama u filmovima "Zorro: Maskirani osvetnik", "Chicago" i "Oceanovih dvanaest", oduševljena je jer svojem životopisu može dodati još jedan poslovni uspjeh – i to onaj dizajnerski.

Da obožava uređivati interijere redovito je pokazivala na svojem Instagram profilu: lijepo uređenom vilom često se hvalila, a idealnim odabirom boja i komada bili su zadovoljni i njezini obožavatelji. Sada će biti još zadovoljniji jer na tržište stiže njezina kolekcija za uređenje doma u kojoj će se naći različiti ukrasni komadi te dekorativni jastuci, ali i ručnici s posebnim ukrasima.

Iako se mnogima čini da je kolekcija došla ni od kuda, glumica je desetljećima zapravo vrlo posvećena uređenju interijera, a ta strast javila se još kada je kao djevojčica živjela sa svojom bakom koja je bila krojačica.

- To je moj svijet o kojem nitko ništa ne zna. Potpuno je drugačiji od glume, ali ga jednako volim. U uređenje ulažem svu svoju energiju kada nisam na setu – otkrila je slavna glumica čija će kolekcija biti i pristupačnija u usporedbi s mnogima koje zvijezde kreiraju. Niti jedan komad neće biti skuplji od 200 dolara, a za neke od ukrasa trebat će izdvojiti 35 dolara.

Od samih početaka Catherine Zeta-Jones nije pristajala na kompromise: željela je da svaki komad iz kolekcije bude upravo onakav kakav bi i ona sama imala u svojem domu i prema tome je stvarala liniju Casa Zeta-Jones. Ipak, iako je najavila da je s dizajniranjem tek počela, slavna glumica nastavlja se baviti i onime što ju je proslavilo - snimanjem filma. Već početkom iduće godine stiže njezin novi uradak: film "Cocaine Godmother" u kojem igra glavnu ulogu. Iza nje je napokon loše razdoblje koje je započelo još 2010. godine: stresne godine u kojima se njezin suprug Michael Douglas borio s rakom, a ona s bipolarnim poremećajem skoro su završile njihovim razvodom, ali par je ipak odlučio svojem braku dati novu priliku pa su sada nerazdvojni.

Linker
19. travanj 2024 01:16