Tomislav Kristo / Hanza Media
SVI SU SE PREPOZNALI

Ljupka Gojić Mikić sve je nasmijala obiteljskom fotografijom na Instagramu: Nije sve uvijek savršeno

Nekadašnja manekenka, danas poduzetnica Ljupka Gojić Mikić kao horoskopska Blizanka ima odličan smisao za humor, a to je i dokazala nedavnom objavom spontane fotografije.

Nakon što su se odvažili zaplivati u poduzetničke vode prije nekoliko mjeseci kada su otvorili slastičarnicu na zagrebačkoj Knežiji, obitelj Mikić trenutačno odmara u Rovinju uz prijatelje iz Japana, a njihova spontana fotografija uz more sve je dobro nasmijala.

--> Traži se mjesto više: Ljupka Gojić i Mihael Mikić napokon otvorili slastičarnicu na Knežiji

--> Razgovarali smo s cheficom slastičarne Ljupke Gojić i Mihaela Mikića: 'Sve je spremno za kolače s manje šećera'

Na njoj nitko ne gleda u aparat jer se svi bave suzama najmlađe članice obitelji, a Ljupkina objava na Instagramu izazvala je lavinu smijeha, jer su se mnogi prepoznali u toj situaciji.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Obiteljska

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

"Prekrasna obitelj. Bas volim sve što objavite. Potpuno drugačije od ovih kloniranih.", stoji u jednom komentaru, dok druga pratiteljica cijeni iskrenost na Instagramu. "Obožavam kada na Instagramu naletim na realnu sliku", dodala je.

Ljupka je nedavno u intervjuu za časopis Gloriju objasnila koliko su joj obiteljski odnosi važni.

"Naši su odnosi toliko bliski i stabilni da čak i kad se posvađamo oko neke sitnice, znamo da ćemo se sutradan pomiriti. U šali kažem da smo kao talijanska mafija: kod nas sve ostaje u kući", kaže Ljupka koja svojim prijateljima iz Japana pokazuju ljepote Hrvatske, a prva na planu im je Istra.

Linker
10. travanj 2024 05:59