Karijera ispred ljubavi

Ljubavni jadi zvijezde filma ‘Parfem‘: Umjesto dara za desetu godišnjicu braka stigli mu papiri za razvod

Britanski glumac Ben Whishaw razveo se od njegovog supruga s kojim je civilni brak sklopio 2012.

U Hollywoodu nije rijetkost da se glumcima sudbine njihovih likova poklope s događanjima u privatnom životu, kao što je to slučaj s glumcem Ben Whishawom. Zvijezda velikog filmskog hita "Parfem" i zadnje dvije franšize o Jamesu Bondu, u novoj BBC-ovoj drami "This Is Going To Hurt" utjelovio je lik liječnika rastrganog između karijere i ljubavi - a upravo je i sam nedavno prošao kroz istu situaciju.

Markantni Britanac ovog je proljeća potpisao papire za razvod od njegovog supruga, filmskog skladatelja Marka Bradshawa, a kao razlog naveden je - užurbani radni raspored.

Ben i Mark još se nisu službeno oglasili o raspadu njihovog braka, no njima bliska osoba prošli je vikend za Daily Mail ispričala da je između njih gotovo.

image

Glumac s bivšim suprugom još dijeli dom.

BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Njih dvojica više nisu u braku. A problemi traju već dulje vrijeme. Benov suprug mi je priznao da su putovanja i rasporedi njihovog rada učinili svoje", tvrdi izvor .

Prijatelju nekadašnjih supružnika, Mark Bradshaw je navodno kazao i da oboje imaju nove partnere.

"Iako još uvijek žive pod istim krovom, odnos između njih je sada čisto prijateljski. Obojica se viđaju s drugim ljudima i to već nekoliko mjeseci", ispričao je za britanski tabloid insajder, prema čijim tvrdnjama Ben i Mark za sada nemaju namjeru iseliti se iz njihovog zajedničkog doma u istočnom Londonu.

image

Ben i Mark navodno već imaju nove veze.

AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Inače, dvojica muškaraca upoznali su se 2009. na setu romantične drame "Bright Star" u kojoj je Ben glumio pjesnika Johna Keatsa, a Mark je za isti film skladao glazbu. Tri godine kasnije sklopili su građansko partnerstvo, a u početku su brak skrivali od medija, što je Benov agent objasnio kao glumčevu želju da zadrži privatnost.

Čitajte i: NAPETA BRAKORAZVODNA SAGA KONAČNO JE ZAVRŠILA: PJEVAČICA MORA MASNO ISPLATITI BIVŠEG

"Ben nikada nije skrivao svoju seksualnost, ali kao i mnogi glumci radije ne razgovara o svojoj obitelji ili životu izvan svog posla.No, mogu potvrditi da su on i Mark stupili u građansko partnerstvo u kolovozu 2012. I jako su sretni", izjavio je za medije 2013. Benov menadžer, koji, kao i on, za sada šuti o raspadu ovog braka.

Linker
19. travanj 2024 14:22