Madonna i Sean Penn 2016. na njegovoj humanitarnoj večeri
 Getty Images
BIVŠE NA TAPETI

Ljubavni jadi Seana Penna: Prvu suprugu još uvijek voli, a s drugom godinama ne razgovara

Nakon par godina izbivanja iz javnosti Sean Penn se vratio kako bi predstavio svoju prvu knjigu i usput govorio o svojim bivšim suprugama – o onoj s kojom je u odličnim odnosima i onoj s kojom više niti ne razgovara.

Nije tajna da su glumac Sean Penn, odnedavno spisatelj, i njegova bivša supruga Madonna danas u odličnim odnosima: prije dvije godine su se zajedno pojavili na jednom humanitarnom događanju gdje mu je ona ponudila da se ponovno vjenčaju, a da ljubav nije prestala potvrdio je i on u "The Late Showu" kod Stephena Colberta.

- Svoju prvu suprugu jako volim. Nju se ne može uspoređivati ni s kim – izjavio je u showu kada je morao izabrati između Madonne i Britney Spears, pjevačica koje su često uspoređivali i nazivali kraljicama popa.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 09:  Musician Madonna (L) and host Sean Penn attend the 5th Annual Sean Penn & Friends HELP HAITI HOME Gala Benefiting J/P Haitian Relief Organization at Montage Hotel on January 9, 2016 in Beverly Hills, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for J/P HRO)
Getty Images for J/P HRO
Madonna i Sean Penn 2016. na njegovoj humanitarnoj večeri

Par se upoznao 1985. i iste godine, šest mjeseci nakon ljubavi na prvi pogled, su se vjenčali. Zajedno su glumili u filmu "Shanghai Surprise", a Madonna je svoj treći album "True Blue" posvetila svojem suprugu. Ipak, idili je brzo došao kraj: Sean Penn je uhićen zbog napada na fotografa i njegovi ispadi u javnosti su postajali sve češći. Pjevačica je krajem 1987. predala zahtjeve za razvod pa ih uskoro povukla, ali početkom 1989. odlučila je da je kraj. Madonna je tada svojeg bivšeg supruga optužila da ju je nekoliko puta udario, ali je 2015. svoje optužbe nazvala zlonamjernima, bezobzirnima i netočnima.

Iako su njih dvoje danas u prijateljskim odnosima, bračni krah s drugom suprugom – glumicom Robin Wright – nije završio u prijateljstvu.

- Ne slažemo se. Imamo potpuno odvojene odnose s našom djecom i mislim da je tako bolje. Nas dvoje ne dijelimo iste poglede o roditeljstvu, čak niti sada kada su nam djeca već odrasla – izjavio je Sean Penn prije par dana u gostovanju kod komičara Marca Marona u WTF Podcastu gdje je predstavljao svoju prvu knjigu "Bob Honey Who Just Do Stuff".

Njihova veza je od samog početka pa sve do kraja bila turbulentna. Nakon što mu je brak s Madonnom propao, glumac se zaljubio u Robin Wright i uselio kod nje. Prvo dijete, kćer Dylan Frances (26) dobili su 1991., a dvije godine kasnije stigao im je i sin Hopper Jack (24), ali ih to nije "smirilo". Prvi put su se razišli 1995. da bi se samo godinu nakon pomirili i vjenčali.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07:  (L-R) Actress/model Dylan Penn, co-host Sean Penn, and actor Hopper Penn attend the 6th Annual Sean Penn & Friends HAITI RISING Gala Benefiting J/P Haitian Relief Organizationat Montage Hotel on January 7, 2017 in Beverly Hills, California.  (Photo by Michael Kovac/Getty Images for J/P Haitian Relief Organization )
Getty Images for J/P Haitian Rel
Slavni glumac s kćeri Dylann i sinom Hopperom

Prvi zahtjev za razvod predali su krajem 2007., nekoliko mjeseci nakon su odustali od njega da bi Penn 2009. ponovno tražio razvod i mjesec dana poslije se predomislio. Da nisu jedno za drugo zaključili su nekoliko mjeseci kasnije, a službeno su razvedeni od 2010. godine te su se uspjeli sami dogovoriti oko skrbništva, alimentacije i podjele imovine.

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 22:  (L-R) Actors Robin Wright Penn and Sean Penn arrive at the 81st Annual Academy Awards held at Kodak Theatre on February 22, 2009 in Los Angeles, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Getty Images
Sean Penn S Robin Wright 2009. godine

U samo nekoliko gostovanja Sean Penn je otvoreno govorio o svojim bivšim suprugama, ali na tapeti mu se još uvijek nije našla glumica Charlize Theron, posljednja od njegovih ljubavi.

CANNES, FRANCE - MAY 14:  Actor Sean Penn and Actress Charlize Theron attend the premiere of
Getty Images
Charlize Theron i Sean Penn samo mjesec dana prije prekida u Canessu

Vezu su započeli krajem 2013., zaručili su se iduće godine da bi Theron raskinula zaruke sredinom 2015. i nikada kasnije komentirala svoju odluku. Šuškalo se da je glumica odlučila kako on nije osoba za nju nakon što je radila s njim na filmu "The Last Face" koji je režirao, a na čijem je setu navodno bio nepodnošljiv, nervozan i prekritičan.

CANNES, FRANCE - MAY 20:  Sean Penn and Charlize Theron embrace each other as they leave the screening of
Getty Images
Sean Penn i Charlize Theron na premijeri filma "The Last Face" u Cannesu, godinu dana nakon prekida

Linker
20. travanj 2024 19:10