Otkrili detalje

Ljubavna priča: Za upoznavanje Katy Perry i Orlanda Blooma kriv je - hamburger!

Par je ovog ljeta dobio kćerkicu kojoj će sigurno prepričavati svoju simpatičnu priču kako su se mama i tata upoznali, a koja kao da je ispala iz nekog filma.

Poznati holivudski par, pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom u kolovozu ove godine dobili su prvo dijete - djevojčicu Daisy Dove. Nakon što se rastao s Mirandom Kerr, Orlando je pronašao sreću upravo u pjevačici i čini se da bi njihov odnos mogao biti dugoročan.

Priča o tome kako su se upoznali zaista je simpatična i idealna za prepričavanje djeci i unucima. Naime, kako je otkrila Katy u jednom intervjuu, ona i Orlando su se povezali zbog običnog - hamburgera američkog lanca In-N-Out.

"In-N-Out zapravo ima veliku ulogu u mom životu. Upoznali smo se upravo zbog njihovog hamburgera koji je Orlando 'ukrao' s mog stola na Golden Globesima", rekla je Katy je nastavila:

"Sjedila sam s Denzelom Washingtonom i Orlando je samo uzeo hamburger sa stola. Bila sam potpuno u šoku i htjela ga pitati tko je on, no umjesto toga sam rekla: 'Čekaj malo...kad si tako seksi, uzmi ga!'. Kasnije sam ga vidjela na partyju i pitala ga kako je luk na njegovim kutnjacima", šaljivo je ispričala Katy.

Prekid pa zaruke

Katy i Orlando počeli su se viđati 2016. godine, da bi nakon godinu dana veze prekinuli. Početkom 2018. dali su si novu šansu, a na Valentinovo 2019. su se i zaručili. Romantičar Orlando Katy je dočekao potpuno nespremnu.

"Bilo je Valentinovo i radila sam taj dan pa sam se samo željela natrpati tjestenine. Ali on me tamo dočekao svježe obrijan i nije nosio tenisice. Tada sam znala da nešto smjera", ispričala je. "Uveo me u helikopter i tamo me zaprosio. Sletjeli smo na krov neke zgrade, tamo su bili naši prijatelji i obitelj te hrpa, hrpa cvijeća. Nisam mogla doći k sebi", prisjetila se pjevačica koja iza sebe ima već jedan brak i to s glumcem Russellom Brandom.

Orlando je također bio u braku s manekenkom Mirandom Kerr s kojom ima osmogodišnjeg sina Flynna Christophera Blancharda Copelanda.

Linker
19. travanj 2024 06:12