Zavodljiv duo

Ljubavna priča Stjepana Hausera i pijanistice Lole u romantičnoj Veneciji

Jedna od atraktivnih haljina koje u spotu nosi Lola, prikazana je na posljednjoj reviji hrvatskog dizajnera Ivice Skoke

Talentirana pijanistica Lola Astanova snimila je vatreni duet sa Stjepanom Hauserom, romantičnog naziva "Love Story"

Originalna tema iz filma "Love story" bila je inspiracija za poetičnu i senzibilnu izvedbu dvoje umjetnika, koji plijene pažnju gdje god se pojave, a crno-bijeli spot u režiji Darka Drinovca, osvojio je publiku na društvenim mrežama odmah nakon lansiranja.

Uzbekistanska ljepotica Lola Astanova uvrštena je među top 10 stilskih ikona u klasičnoj glazbi, no puno je poznatija po glazbenim uspjesima. S adresom u Sjedinjenim Američkim Državama, ova pijanistica, skladateljica i producentica ima zavidnu karijeru i na vrhuncu je svoje popularnosti.

Zajednički nastup s poznatim čelistom Stjepanom Hauserom prava je poslastica za sve ljubitelje klasične filmske glazbe. Spot je sniman na najromantičnijim lokacijama Venecije, a stajling glazbenih zvijezda potpisuje stilist Ivan Friščić.

Jedna od atraktivnih haljina koje u spotu nosi Lola, prikazana je na posljednjoj reviji Ivice Skoke protekle jeseni, kad je dizajner proslavio 20 uspješnih godina karijere.

"Jako sam sretan kad vidim da moje haljine vole i cijene i dame izvan naših granica. Posebno sam privržen našim poznatim zvijezdama koje odijevam i s mnogima sam razvio pravo prijateljstvo i volim ih vidjeti u mojim kreacijama. Lola Astanova je glazbenica svjetskog glasa i drago mi je da je baš ovu haljinu izabrala za nastup u spotu, jer joj savršeno odgovara", izjavio je dizajner Ivica Skoko.

Linker
17. travanj 2024 18:35