zbog njega se odrekla puno toga

Ljubavna idila s 12 godina mlađim plesačem! Mariah Carey čestitala rođendan svom partneru

Zbog ljubavi prema plesaču prekinula je i vrlo uspješnu surandju s menagericom Stellom Bulochnikov koja ju tuži za prijevaru. Mariah Carey zbog Bryana je uvelike promijenila svoj dosadašnji poslovni i životni put.

Prije dvije godine američka pjevačica Mariah Carey (51) javno je progovorila o svojim ljubavima i priznala kako je u životu bila samo s pet muškaraca i dodala - to je možda jedino područje mog života u kojem sam bila promišljena. Prvo je bila udana za glazbenog mogula Tommyja Mottolu s kojim je bila u braku od 1993. do 1997., a pričalo se da ju je 20 godina stariji producent i vlasnik izdavačke kuće iskorištavao i zlostavljao. No, zahvaljujući njemu i svom fantastičnom glasu postala je jedna od najtraženijih i najuspješnijih pjevačica svih vremena koja je svojim pjesmama bila tjednima na vrhu američkih top ljestvica.

Nakon ružnog braka s Mottolom, Mariah Carey navodno je bila u vezi s Derekom Jeterom, igračem američkog bejzbola, a onda se zaljubila u pjevača Nicka Cannona s kojim je 2011. dobila blizance, kćer Monroe i sina Moroccana.

Nakon prekida s Cannonom uplovila je u vezu s australskim milijarderom Jamesom Parkerom koji joj je poklonio zaručnički prsten vrijedan 13,2 milijuna dolara. No, ni ogroman dijamant nije je uspio fascinirati koliko Bryan Tanaka, njezin dugogodišnji plesač iz prateće grupe koji joj je otvoreno udvarao dok je bila zaručena. Zabilježile su to kamere koje su 2016. pratile njezinu svjetsku turneju. Zaruke je raskinula, a prsten i 12 godina mlađeg plesača je zadržala.

Čitajte i: Oglasio se i ‘veliki, zločesti vuk‘: Nakon sestre, pjevačicu Mariah Carey zbog memoara tuži i brat

Par je u vezi četiri godine, navodno često prekidaju, ali se još brže mire i pjevačica mu je 11. travnja zajedničkom fotografijom na Instagramu čestitala rođendan kao što je i on to učinio za njezin rođendan 27. ožujka kada joj je čestitao i godišnjicu veze.

Sudeći po zajedničkim fotografijama koje obilato objavljuju na svojim društvenim mrežama čini se da su našli svoju idealnu polovicu, no svijet showbusinessa ne vjeruje u ljubav pa je pitanje koliko će i ova veza potrajati. Pjevačica je inače 'teška' oko 520 milijuna dolara, dok je njezin rasplesani dečko do sada zaradio samo jedan milijun. I to ponajviše zahvaljujući suradnji sa svojom slavnom i bogatom djevojkom. Bryan je navodno razlog zašto je slavna pjevačica prekinula izuzetno plodnu poslovnu suranju s bliskom prijateljicom i menađericom Stellom Bulochnikov koja stoji iza njezine vrlo uspješne svjetske turneje, unosnih nastupa u Las Vegasu i kontroverznog reality showa 'Mariah's World '. Pjevačica je navodno svoje bogatstvo za vrijeme njihove suradnje podebljala za 27 milijuna dolara, a sada ju menađerica tuži za prijevaru. A dok traje sudska trakavice njezine poslove navodno je preuzeo neiskusni plesač, priča već sto puta viđena i u domaćem svijetu zabavne industrije, samo je pitanje do kada će potrajati.

Linker
19. travanj 2024 13:13