Goran Ivanišević i Nives Čanović
 Mario Poje, Goran Perešin, Dino Ninković
uskoro vjenčanje

Ljubav je u zraku: Goran Ivanišević i Nives Čanović ne skidaju osmijeh s lica

Svoju ljubavnu vezu pokušavaju čim više sačuvati samo za sebe pa ih se rijetko može vidjeti na događanjima. Ipak, bivši tenisač i njegova draga napravili su iznimku s obzirom na to da se radilo o posebnoj prigodi.

Jučerašnja proslava 20 godina karijere splitskog glazbenika Petra Graše privukla je 18 tisuća ljudi u zagrebačku Arenu, ali to nije bio jedini razlog za spektakl koji je publici priređen. Naime, i Narodni radio je obilježavao 20 godina postojanja pa su se prepoznatljivi glasovi jednog od najpopularnijih radija pojavili na pozornici kako bi proslavili jubilej. Osim voditeljica Tatjane Jurić i Doris Pinčić Rogoznica, koje su cijeli show i vodile, tu je bila i voditeljica Nives Čanović koja je uživala u zagrljaju Gorana Ivaniševića, svoje najveće podrške.

Mario Poje, Goran Perešin, Dino Ninković
Goran Ivanišević i Nives Čanović

Par se zaljubio još u listopadu prošle godine, ali svoju su vezu tajili sve do lipnja. Tada je voditeljica Narodnog radija objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju, a već je mjesec dana nakon toga dala materijala za nova šuškanja. Naime, objavila je fotografiju na kojoj je svima za oko zapeo prsten na desnoj ruci koji bi lako mogao biti zaručnički. Nives nije željela komentirati glasne da ju je bivši tenisač zaprosio, dok je on kratko komentirao da u njegovom životu brak nije prekrižen.

- Nikad ne reci nikad. Vidjet ćemo što život nosi. Prošle godine bila je jedna stvar, ove druga, vidjet ćemo što će biti iduće - izjavio je u srpnju Goran Ivanišević kojem već neko vrijeme osmijeh ne silazi s lica. I dok oni mudro šute, gradskim kuloarima se šuška da su pripreme za vjenčanje u tijeku.

Linker
20. travanj 2024 02:15