Hamed i Kristina Bangoura
 Nina Djurdjevic / Hanza Media
Važna godišnjica

Ljubav jača od svih nevolja: 'Trebalo je izdržati tolike godine kraj mene, svašta smo prošli'

Osnivač modne agencije Midikenn, Hamed Bangoura, slavi ovih dana ljubav i sreću koju je prije nešto manje od 30 godina pronašao u manekenki i sadašnjoj supruzi Kristini.

Nekadašnji televizijski voditelj i urednik te jedan od osnivača modne agencije Midikenn, Hamed Bangoura, proslavio je 20. godišnjicu braka sa svojom suprugom Kristinom. Posvetio je tim povodom supruzi emotivan status na Facebooku, a u komentarima ispod njega zaredale su se čestitke prijatelja koji su paru poželjeli još puno zajedničkih godina.

Nije lako biti s osobom poput mene, i to priznajem.

"Danas mi je godišnjica braka, i to 20. Trebalo je izdržati tolike godine kraj mene koji stalno plivam uzvodno. Lakše je biti s nekim tko zna biti poslušan i saviti kičmu. Svašta nešto smo prošli, ali uvijek s velikom dozom međusobnog poštovanja i čuvajući jedan drugom leđa. Draga moja, hvala ti što me trpiš, a za to što si nam rodila divne kćeri ionako ti se nikada neću moći dovoljno zahvaliti. Eto, tko želi neka čestita, ali mojoj ženi", napisao je na društvenoj mreži Bangoura.

Osam godina zajedno prije braka

"Čestitam od srca vašu godišnjicu i da slavite i zlatni pir", poručili su im prijatelji, dodavši da je trebalo puno ljubavi, tolerancije i razumijevanja u današnje vrijeme za taj broj zajedničkih godina.

Ovaj par, inače, vjenčao se prije 20 godina, okrunivši tada osmogodišnju ljubavnu vezu brakom. Stigle su im tijekom zajedničkih godina Zara i Haya, a uz njih, Hamed iz prijašnje veze ima i kćer Nensi.

zagreb, 051198
hamed bangoura i kristina jakovec, crno bijelo u boji 300 emisija, saloon
foto m.grzelja
M. Grzelja / Hanza Media
Hamed Bangoura i Kristina Jakovec

Čitajte i:

Zara, Kristina i Haya Bangoura: Poznato ime otvara sva vrata

Danijela Trbović i Hamed Bangoura - susret starih prijatelja

IZLAZAK S KĆERI Hamed Bangoura - nova etapa u njegovu životu

U moru pomodnih komada Zara Bangoura fura svoje i - briljira

Linker
10. travanj 2024 04:39