Getty Images
NEOBIČAN IZBOR

Lindsay Lohan je sve iznenadila modnim odabirom za plažu

Zvijezde na odmoru često iznenade novinare i fotoreportere koji ih prate nekim neočekivanim postupkom, reakcijom ili modnom kombinacijom, a jedno od najvećih iznenađenje u posljednje vrijeme je Lindsay Lohan koja je odjenula – burkini.

Američka glumica je na odmoru u tajlandskom Phuketu učila veslati, a mnoge je iznenadilo što je zamotana od glave do pete. Fotografije koje je objavio Daily Mail poprilično su iznenađenje zato što je Lohan dosad najnormalnije nosila bikini, a osim toga na Tajlandu je glavna religija budizam koji ne propisuje da žene moraju biti skrivene.

A post shared by HOLLYWOOD/ (@people__stars) on

Doduše, Lohan je prošli mjesec u emisiji Good Morning Britain rekla kako razmišlja prijeći na islam, ali da još nije sigurna – "Čini mi se da islam pruža najviše utjehe i ohrabrenja. Svoje arapske prijatelje osjećam kao obitelj. Kada sam u Turskoj i kada je vrijeme molitve, to me strašno smiruje."

Još se ne zna kada će i hoće li Lindsay Lohan službeno promijeniti vjeroispovijest, ali možda burkini predstavlja prvi korak u tom smjeru.

Linker
19. travanj 2024 06:01