Heather Locklear probleme s alkoholom i opijatima ima još od 2008. godine nakon rastave s Richijem Samborom.
 Profimedia, Pacific coast news
tuzi nema kraja

Liječenje još traje: Slavna mama kćeri poslala dirljivu poruku nakon izlaska iz bolnice

Posebno je ovo teško razdoblje za majku i kćer: povezane su, a razdvojene zbog liječenja nekada jedne od nekada najpopularnijih glumica, 57-godišnje Heather Locklear.

Policija i vozilo hitne pomoći u domu nekadašnje teen zvijezde posljednji put su bili u lipnju, kada je doživjela jedan u nizu mentalnih slomova. Najprije je boravila na psihijatrijskom odjelu, a potom je, sredinom ljeta, prebačena u kliniku za odvikavanju, gdje paralelno liječe i njezine psihičke probleme. Još uvijek je pod strogim nadzorom, no kćeri Avi se na njezin veliki, 21. rođendan, javno obratila iz svog doma koji krasi pregršt njihovih zajedničkih fotografija.

'Sretan rođendan slatko moje dijete', napisala je Heather Locklear na svom Instagram profilu pokraj videa koji kroz niz fotografija prikazuje mamu i kćer u različitim razdobljima života. Kroz cijeli video obraća joj se riječima:

'O moj Bože, ne mogu vjerovati da moja mala curica danas puni 21 godinu. Pogledaj bebicu, o moj Bože tako je brzo narasla. Želim reći sretan rođendan meni najdražoj osobi na svijetu, Avi. Moja princeza. Jedna i jedina. Mislim da si najljubaznija, najsmješnija, najpametnija i najljepša djevojčica na svijetu. I ispala si tako divno stvorenje. Volim te. Želim te stisnuti i poljubiti 21 put'.

Kćer je Heather Locklear dobila u braku s glazbenikom Richiejem Samborom. Trajali su od 1994. do 2007. godine, a već 2008. glumica je doživjela jedan od prvih živčanih slomova povezanih s ovisnosti o alkoholu i tabletama.

View this post on Instagram

Happy Birthday Sweet Child of Mine

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Linker
10. travanj 2024 18:41