PUKLA LJUBAV

Leonardo DiCaprio prekinuo s 23 godina mlađom manekenkom? Evo što stoji na kraju ljubavne idile

Poznati holivudski glumac, Leonardo DiCaprio, prema pisanju stranih medija, okončao je trogodišnju vezu s 23 godina mlađom manekenkom, Camillom Marrone.

Posljednje tri godine DiCaprio je proveo s 23-godišnjom manekenkom i glumicom Camillom Marrone, čija je majka tek godinu dana mlađa od DiCaprija. Lucila Sola, Camillina majka, bila je u dugogodišnjoj vezi s glumcem Al Pacinom (81), stoga se čini da u ovoj obitelji ljubav ne pita za godine.

Čitajte i: Više od 20 godina bori se za važne ciljeve! Leonardo DiCaprio spašava prirodu Bosne i Hercegovine

Par je, inače, do sada redovito bio kritiziran u javnosti zbog velike, 23 godišnje razlike u godinama. Da ne mari za zlobnim komentarima i razlikom u godinama Lucila se izjasnila još na početku ljubavne veze s glumcem, s izjavom da svatko treba biti s kim želi.

"Mnogo je ljubavnih veza u Hollywoodu kao i u povijesti svijeta koje su imale veliku dobnu razliku. Mislim da svatko treba biti s onim s kim želi", rekla je Marrone.

image
Par je inače do sada redovito bio kritiziran u javnosti zbog velike, 23 godišnje razlike u godinama.
THEIMAGEDIRECT.COM/PROFIMEDIA

Prema pisanju stranih medija, poslovne obaveze oskarovca presudile su ljubavnoj idili poznatog para.

Čitajte i: Ljubavni trokut Oscara: Svi zavide djevojci Leonarda DiCaprija: ‘Bog stvarno ima svoje miljenike‘

"Kada je na radnom mjestu, Leo se isključuje od ostatka svijeta kako bi se koncentrirao na ono što radi. Očigledno je nedostatak komunikacije doveo do toga da je Camilli prekipjelo", izjavio je izvor blizak obitelji.

O prekidu se, inače, počelo šuškati još u studenom prošle godine kada je DiCaprio snimao film u Oklahomi, dok je Camilli rekao da ostane u Los Angelesu. Svima je tada bilo jasno da je riječ o ljubavnoj pauzi. Iako se činilo da će još možda uspjeti spasiti ljubavnu vezu, to se nije dogodilo.

Linker
17. travanj 2024 13:57