Od Amerike je uzela samo ono što se njoj najviše sviđa...
 Instagram
totalno smo ljubomorni

Leona Paraminski se pohvalila: 'Santa Barbara je najbolje mjesto za život'

39-godišnja glumica objavila je fotografiju zbog koje će joh pozavidjeti svi koji ne mogu smisliti kišu i tmurno vrijeme.

Dok u Hrvatskoj biramo čizme i kapute za dugu, hladnu jesen, domaća glumica Leona Paraminski uživa na kalifornijskom suncu.

39-godišnja glumica koja sa suprugom Tinom već četiri godine živi u Americi, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj stoji na tračnicama odjevena u minijaturni ružičasti bikini preko kojeg je prebacila mekanu bijelu košulju, i 'pozdravlja sunce'.

Instagram
Od Amerike je uzela samo ono što se njoj najviše sviđa...

"Santa Barbara je proglašena najboljim mjestom za život u Americi za 2018. godinu kad je vrijeme u pitanju. Prema izvješću U.S. News & World Report, u Santa Barbari imamo manje od 79 oblačnih dana u godini. To znači da imamo 286 sunčanih ili poluoblačnih dana, sa samo šest dana ispod nule i tri dana s temperaturom višom od 32 °C", napisala je Leona uz atraktivnu fotografiju kojom je otkrila i zavidnu figuru.

Prije šest godina, Leona i njezin dragi, inženjer elektrotehnike vjenčali su se na intimnoj ceremoniji na karipskom otoku Santa Lucia. Uz mladence, na vjenčanju je bilo samo dvoje svjedoka, a kako je padala kiša zavjete su izmijenili na terasi luksuzne vile Smuggler's nest. No tada ni kiša nije omela veselje zaljubljenog para koji je za vrijeme ceremonije izmijenio prstenje od platine iz Tiffanyja koje im je matičar pružio u školjci - prema staroj karipskoj legendi, kiša na vjenčanju označava dug i sretan brak! Leona se udala u haljini od čipke Borisa Pavlina, a na nogama je imala satenske cipele koje je kupila u Parizu.

Linker
20. travanj 2024 06:51