Ana Mihalić i Vedran Peteh
'osobno ih poznajem'

Leon Lučev stao iza nove političke opcije i dao jedinstven uvid u život sa svojom partnericom Jelenom

Glumac Leon Lučev sa svojom je partnericom i kolegicom Jelenom Graovac snimio video u kojem je podržao političku platformu 'Možemo'.

Prvi put otkako je hrvatske samostalnosti na političku scenu stupila je platforma iza koje su imenom i prezimenom, radom i reputacijom stali razni ugledni pripadnici domaćeg javnog života. Na listi platforme 'Možemo' našli su se tako Mile Kekin i njegova supruga, psihijatrica Ivana. O razlozima su Mile i Ivana govorili u intervjuu za magazin Gloria, rekavši da su osjetili da je sada pravo vrijeme i da su pronašli pravi opciju za svoja uvjerenja.

Nakon Jane Fonde, stigao i Leon Lučev

Nisu jedini, priključila se platformi i slavna glazbena diva Ljiljana Nikolovska, a iz dalekog SAD-a stigla im je ponuda i u liku velike Jane Fonde. "Hrvatska po prvi put u povijesti može imati zeleno-lijevu koaliciju u parlamentu, imati ljude koji su se kao aktivisti dokazali u borbi za javni interes i ljudska prava. Žene, manjine, LGBTQ osobe, migrantske zajednice - svi bi bili zastupljeni. Po prvi put, Hrvatska može glasati za feministkinje. Naprijed, Rada! Volim Radu! Glasajte za listu broj 3! Možemo!", riječi su kojima je oskarovka počastila ovu političku platformu.

Nepotkupljivi su, pošteni i hrabri, izborit će se za programe u koje vjeruju.

Sada im je podrška stigla i od glumca Leona Lučeva, koji je sa svojom partnericom Jelenom Graovac objasnio zašto će se opredijeliti za spomenutu opciju. Ovaj istup ujedno je ovo bio rijetki uvid u zajednički život Jelene i Leona, para koji čuva svoju privatnost koliko god je to moguće. "Većinu ljudi koji su na toj platformi i uključeni u tu političku opciju, osobno poznajem i kroz njihov dugogodišnji, kako aktivistički, tako i politički, i umjetnički rad, imam pravo da kažem u svoje ime - stekao sam povjerenje u te ljude", zaključio je Leon Lučev.

Čitajte i:

Politička platforma s najviše holivudskih prijateljstava! Nakon Pamele Anderson, podržala ih Jane Fonda

Ekskluzivno! Ivana i Mile Kekin o odluci koja je promijenila sve: 'Sad je pravi trenutak!'

Ovo nitko nije očekivao: Mile Kekin i njegova supruga Ivana ulaze u politiku i žele promjenu

Linker
14. travanj 2024 18:10