vratio se!

Legendarni Magic Johnson stigao u Dubrovnik! Ispunio obećanje koje je dao prošle godine na Stradunu

U kolovozu prošle godine umirovljeni košarkaš je mjesec dana sa suprugom krstario našom obalom. U šetnji Stradunom, obećao je da će se vratiti, a na povratak nije dugo čekao. Njegov zrakoplov je sletjeo u dubrovačku zračnu luku.

Legendarni košarkaš i jedan od najboljih NBA igrača svih vremena Magic Johnson ponovno je u Hrvatskoj, piše Dubrovački vjesnik. Sletjeo je privatnim zrakoplovom kojeg krasi grb LA Lakersa u dubrovačku zračnu luku te nije poznato koliko će se dugo zadržati na jugu Hrvatske.

Čitajte i: Jedna od najvećih pop zvijezda novije generacije stiže u Hrvatsku: Lorde najavila spektakl!

Johnson je i prošle godine u kolovozu sa suprugom Cookie punih mjesec dana krstario Jadranom na svojoj luksuznoj jahti Aquila vrijednom 150 milijuna dolara. Obišao je nacionalni park Krka, otoke Korčulu, Vis, Hvar, ali i drevni Dubrovnik te otok Lokrum. Naši fotoreporteri ulovili su ga u šetnji Stradunom. Tada je rekao: “Ovdje je prekrasno, vjerujem da ću ponovno doći”. I obećanje je ispunio! Na svome Twitter profilu, također je prošle godine nahvalio hrvatsku obalu.

“Cookie i ja smo se baš vratili iz Hrvatske. Svakako je preporučamo svima. Hrana je fantastična, a zemlja je tako prekrasna”, napisao je. O povratku u našu zemlju, još ništa nije objavio na svojim službenim profilima. Posljednja objava na Instagramu je fotografija s proslave Dana Očeva u restoranu u New Yorku, gdje je prije dva dana bio u društvu sa suprugom, kćeri Elisom i njihovim prijateljima.

image
Jahta Aquila s kojom je Magic Johnson u kolovozu 2020. godine uplovio u Dubrovnik.
BOZO RADIC/CROPIX
Linker
18. travanj 2024 02:24