Drugi put će pripaziti

Legendarni američki roker uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, pa sad mora pred sud

Iako se incident dogodio krajem prošle godine, vijest je u medije procurila nekoliko dana nakon prikazane reklame za automobil marke Jeep u kojoj Bruce Springsteen sudjeluje.

Rock legenda Bruce Springsteen (71) uhićen je zbog nesmotrene vožnje pod utjecajem alkohola u svojoj rodnoj državi New Jersey, a kako je izjavila Brenda Ling, glasnogovornica zaštitarske službe nacionalnog parka Sandy Hook u kojem je uhićen - roker je čitavo vrijeme bio suradljiv i nije se opirao procesu uhićenja.

Iako se incident dogodio 14. studenog 2020., vijest je u medije procurila tek sada, nekoliko dana nakon što se roker pojavio u reklami za proizvođača automobila Jeep.

Čitajte i: Dok su neki oduševljeni nastupom The Weeknda na Super Bowlu, drugi ga ismijavaju i od njega rade 'memeove'

Naime, Bruce je po prvi puta u karijeri odlučio biti dio neke plaćene promocije, a reklama je prikazana tijekom netom završenog natjecanja američkog nogometa Super Bowl. U dvije minute Springsteen je prikazan kako se Jeepom CJ-5 iz 1980. vozi kroz grad Lebanon u državi Kansas te poziva na jedinstvo svih građana Amerike.

Koliko je poznato, ovo je Springsteenu prvo uhićenje za vožnju pod utjecajem alkohola i grubog kršenja prometnih pravila, a suđenje bi se trebalo održati u sljedećim tjednima.

Pjevao na Bidenovoj inauguraciji

Osim zbog reklame, a sada i uhićenja, rokerovo ime u posljednje se vrijeme često 'vrti' po medijima. Prije nekoliko mjeseci objavio je novi studijski album pod nazivom 'Letter to You' koji je nastao u slavu glazbe i dugogodišnjeg prijateljstva sa sastavom E Street Band', a nastupio je i na inauguraciji američkog predsjednika Joea Bidena izvevši pjesmu 'Land of Hope and Dreams' u Lincoln Memorialu.

Čitajte i: Najzanimljiviji detalji inauguracije! Otkriven nadimak prve dame, ali i hrvatsko vino kojim su Bidenovi nazdravili

Podsjetimo, pjevač pjesme 'Born in the U.S.A.' bio je veliki protivnik Donalda Trumpa, javno ga je nazivao moronom i optužio da potkopava američku demokratsku tradiciju, a njegov cover bend E Street Band odbio je svirati na Trumpovoj inauguraciji.

Linker
18. travanj 2024 17:00