POZNATI NA JADRANU

Legenda košarke Michael Jordan stigao u Split! Za uživanje u Hrvatskoj iznajmio luksuznu jahtu

Kakvo iznenađenje su doživjeli Splićani! U popodnevnim satima njihovim se gradom prošetala košarkaška legenda koju su okružili brojni tjelohranitelji. Jordan se potom ukrcao na luksuznu jahtu i pretpostavlja se da će njome ploviti Jadranom.

Jedan od najvećih košarkaša svih vremena Michael Jordan stigao je u Split. Nakon što je u popodnevnim satima privatnim zrakoplovom sletio u splitsku zračnu luku, legendarni sportaš ukrcao se na luksuznu jahtu, piše DalmacijaDanas.

image
Michael Jordan u Splitu
SASA BURIC/CROPIX

Bivši suigrač Tonija Kukoča boravi na Zapadnoj obali, na jahti O'Pari čiji tjedni najam stoji čak milijun eura. Izgrađena je 2020. godine, dugačka je 95 metara, a predodređena je za 12 gostiju. Opušteni Jordan s brojnim je tijelohraniteljima prošetao Splitom, a mnogi građani snimili su ga na odmoru koji je izgleda odlučio provesti u Hrvatskoj.

image
Jahta O'Pari
SASA BURIC/CROPIX
image
Jahta Michaela Jordana
DALMACIJADANAS

Prošlo ljeto Split je posjetio također košarkaški velikan Magic Johnson, a iznajmio je 85 metara dugu jahtu "Aquilu" s kojom je plovio Jadranom. U ljeto 2019. godine legendarni i svestrani DJ Shaquille O'Neal imao je nastup u klubu Noa na Zrću, a izgleda da je preporuka NBA legendi i Jordana napokon dovela u Hrvatsku.

image
Michael Jordan
JARED C. TILTON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Hrvatski Jadran popularno je odredište za ljetovanja brojnih poznatih, a ove godine pristiglo ih je više nego ikad. Od austrijskog kancelara Sebastiana Kurz, koji je svoj godišnji odmor odlučio provesti nekoliko stotina kilometara od Beča, i to u istarskom Rovinju preko glumca Harrisona Forda, sportaša Rogera Federera, Victorijinih anđelica do zvijezde serije Bridgertone Phoebe Dynevor te udovice Kobea Bryanta, Vanesse Bryant, koja je uživala u "Kraljevom grudobranu", odnosno Dubrovniku.

Čitajte i: Svjetska elita na Jadranu: Austrijski kancelar Sebastian Kurz nije odolio Rovinju, Federer Lošinju, a Ford i Bryantice Dubrovniku

Linker
30. ožujak 2024 04:11