priznanje

Laurence Fishburne ne želi biti soler do kraja života: ‘Htio bih ponovno izlaziti, ako naletim na pravu‘

Holivudski glumac dugo je puhao na hladno nakon razvoda od glumice Gine Torres, koja ga je prevarila s drugim, sve dok nedavno nije priznao da je spreman za novi početak.

Holivudski glumac Laurence Fishburne napokon je spreman ostaviti iza sebe emotivnu "prtljagu" iz bivšeg braka i vratiti se dejtanju. Dugo mu je trebalo za preslagivanje i donošenje odluke dati sebi priliku za ljubav nakon što je 2017. iz medija doznao da njegova supruga, američka glumica Gina Torres, ima drugog.

Sljedeće godine finalizirali su razvod 15-godišnjeg braka, a aferi zvijezde serije "Suits" prethodila je duga razdvojenost od osam godina starijeg supruga: on je snimao u Americi, a ona uglavnom u Torontu. Kad bi uspjela doći u Los Angeles, gdje su živjeli s kćeri Delilah, njezin suprug bio je odsutan zbog posla.

image

Laurence Fishburne i Gina Torres

KRIS CONNOR/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Proslavila se ulogom odvjetnice Jessice Pearson u seriji u kojoj je zablistala i Meghan Markle, tumačila je taj lik sedam sezona, a kasnije je dobila i svoj spin-off. Tijekom jednog od rijetkih odmora, na plaži u Kaliforniji prihvatila je udvaranje razvedenog poduzetnika Kevina Wrighta: Laurence Fishburne za to vrijeme snimao je filmski hit "John Wick: Drugo poglavlje" ne sluteći što se zbiva. Kad su mediji otkrili da ona ima ljubavnika, braku nije bilo spasa.

Čitajte i: Glumačke zvijezde godinu dana prikrivale svoj razvod

image

Gina Torres 2017. snimljena s ljubavnikom.

GOLDENEYE /LONDON ENTERTAINMENT/SPLASH/PROFIMEDIA

Povrijeđeni glumac povukao se u osamu. Kad je morao na javna događanja, pratila ga je 15-godišnja kćer. Tek je nedavno, na premijeri dokumentarca "Cave of Adullam" čiji je producent na filmskom festivalu Tribeca u New Yorku, slavni 60-godišnjak rekao je za Page Six da je spreman za novo poglavlje u privatnom životu. No problem je što se ljubav ne događa čim se pucne prstom.

"Želio bih izlaziti, ali na mom radaru nema nikoga posebnog", priznao je Fishburne koji glumi i izvršni je producent serije "Pomalo crno". Veliki je pomak na bolje to što više ne puše na hladno, stoga tko zna, možda će ga poziv upornije udvaračice navesti da ponovno uživa u životu?

Linker
16. travanj 2024 23:10