Dirljiv oproštaj

Latino divu šokirala smrt glumca: ‘Bio je oličenje frajera koji je mekan iznutra‘

Jennifer Lopez s legendarnim glumcem tri je godine snimala seriju Shades of Blue, a on ju je osvojio već na prvom susretu, nakon šokantne vijesti o njegovom preranom odlasku, glumica mu je posvetila emotivnu poruku.

Iznenadni odlazak Raya Liotte šokirao je Hollywood, glumac koji je u legendu ušao svojom ulogom u filmskom klasiku "Goodfellas" (Dobri momci), preminuo je u 68. godini. Čim je to čula, glumica i pjevačica Jennifer Lopez na Instagramu je podijelila dirljivu poruku.

Latino diva, rijetko kada radi takve stvari na društvenim mrežama, a uz emotivan tekst, podijelila je i nekoliko zajedničkih fotografija sa snimanja serije Shades of Blue.

"Ray je bio moj partner u zločinu u Shades od Blue... Prva stvar koja mi pada na pamet je koliko je bio divan prema mojoj djeci. Ray je bio oličenje čvrstog frajera, koji je mekan iznutra... Pretpostavljam da je zbog toga bio tako uvjerljiv glumac. Originalni Goodfella", započela je Lopez.

Surađivali su tri godine, na snimanju serije koja se emitirala od 2016. do 2018. a Lopez je glumila njujoršku policajku, samohranu majku, koja je prisiljena raditi u FBI-evom antikorupcijskom odjelu.

Čitajte i: Šok u svijetu filma! Preminuo je glumac Ray Liotta: Otišao je u snu dok je snimao posljednji film

Odmah su 'kliknuli'

"Proživjeli smo neke intenzivne trenutke na setu tijekom te tri godine! Kad sam prvi put čula da je prihvatio ulogu u Shades of Blue, bila sam oduševljena, a kad smo prvi put hodali po setu kako bismo snimili prvu zajedničku scenu, pojavila se naelektrizirana iskrica i međusobno poštovanje. Oboje smo znali da će to što radimo biti dobro. Uživali smo snimajući zajedničke scene i osjećala sam se sretno što sam mogla raditi s njim i od njega učiti", opisala je Jennifer svoja sjećanja na legendarnog glumca.

image

Glumac je preminuo u snu, u Dominikanskoj Republici.

ROBYN BECK AFP

"Kao i svi umjetnici bio je kompliciran, iskren, pošten i vrlo emotivan. Poput živca, bio je pristupačan i u doticaju sa svojom glumom. Našeg zajedničkog vremena uvijek ću se rado sjećati. Danas smo doživjeli veliki gubitak.. Počivao u miru Ray... Tako je tužno što smo te izgubili mnogo prerano... Uvijek ću te se sjećati. Šaljem ljubav i snagu tvojoj kćeri Karen, tvojoj obitelji i svima tvojima voljenima", zaključila je Jennifer Lopez.

Linker
20. travanj 2024 11:35