UŽIVAJU NA NAJJAČE

Larisa Navojec dečka Hrvoja ne ispušta iz ruku - za sve su krivi sunce i sol na Visu

Koreografkinja i plesačica Larisa Navojec u predahu od silnih poslovnih obaveza i angažmana mir i odmor potražila je na voljenom Visu gdje uživa u društvu sina, dečka Hrvoja Jelinčića i bliskih prijatelja.

S prepoznatljivim osmijehom i u zagrljaju svog partnera Hrvoja Jelinčića, 40-godišnja Larisa djeluje sretnije no ikad. I, sudeći po stilu života i svemu što je u njemu ostvarila i nastavlja ostvarivati, ona doista i je sretna žena. No, sreća se ne događa često sama od sebe, za nju je ponekad potrebno mnogo truda i rada. Larisa se školovala se u New Yorku, osnovala plesni centar, plesnu platformu, udala se, postala majka, razvela, upisala doktorat u Berlinu i pronašla novu ljubav. Ili je ona pronašla nju.

Love @bistro_fabrika #rollerboogie #vis #viskolito2017 #music #us #party #summervibes

A post shared by Larisa Navojec (@larisanavojec) on

No filter #holidaywillneverend #joy #vis #lovemyboy

A post shared by Larisa Navojec (@larisanavojec) on

Cijele zime 2016. nagađalo se o vezi koreografkinje i dj-a Hrvoja Jelinčića, u glazbenim i klupskim krugovima poznatog pod imenom DJ hrwoE, no njihova je ljubav potvrđena prvim zajedničkim javnim pojavljivanjem u travnju. Od tada, par koji je spojila strast prema glazbi, svaki slobodni trenutak provodi zajedno.

Me and my #nightsinzagreb #supa #hiddenplace

A post shared by Larisa Navojec (@larisanavojec) on

Ovih dana uživaju na Visu okruženi dragim ljudima, a sretni prijatelji često o njihovom zajedničkom odmoru obavještavaju pratitelje na društvenim mrežama.

Larisa se od glumca Gorana Navojca, s kojim ima sina Grgura, razvela u rujnu 2015. godine, nakon 13 godina veze, a svojevremeno je izjavila kako su “”ona i Goran uvijek bili prijatelji te da je suludo i nemoguće biti neprijatelj s njim”. Zauvijek i neraskidivo povezuje ih njihov maleni Grgur.

A post shared by Larisa Navojec (@larisanavojec) on

Linker
19. travanj 2024 19:28