Ranko Šuvar / hanza media
Ne ide sve po planu

Lana Klingor Mihić žali što ne može udovoljiti suprugu: 'Ne postoji nitko kao ti i ja'

Bivša pjevačica i vlasnica PR agencije javno je htjela naglasiti koliko je sretna otkako je u braku sa suprugom Antom, no žali samo za jednim...

"Osim puno više sijedih dlaka na bradi (jer realno kose nemaš), sve je isto od zadnjeg rođendana. Mijenja se samo par stvari. Mi postajemo čvršći, ja te malo više volim i sve više poštujem. I sve znaš. Ne postoji nitko kao ti & ja. Planirali smo veliki tulum za tvoj okrugli 40. rođendan, ali nisu vremena za to i žao mi je da je tako. Ali najvažnije je da ostanemo zdravi, da pazimo jedni na druge i preživimo sve ovo što se događa. Kad sve prođe, obećavam ti tulum života, iako, realno, ti si na tulumu već devet godina. Sretan rođendan, ljubavi!", napisala je natjecateljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" Lana Klingor Mihić, bivša pjevačica i vlasnica PR agencije.

Da su stvoreni jedno za drugo shvatili su jako brzo, a zadnjih godina su zajedno gradili kućicu u predgrađu.

"Živjeli s troje djece u stanu od 50 kvadrata, dvije godine muž i ja spavali smo u dnevnom boravku, odrekli smo se izlazaka, druženja s prijateljima, putovanja… gotovo svega jer smo sami radili, odgajali djecu i planirali svoj dom. Moji snovi su ostvareni s danom kad sam upoznala svog supruga, odnosno nakon jednog našeg podužeg razgovoru u kojem smo shvatili da skupa želimo provesti ostatak života, okruženi djecom. Tako da sve ovo što se događa danas, to su sve stvari koje su bile dio naših molitvi.", rekla je u intervjuu za Gloria.hr.

Instagram


Čitajte i:

Linker
18. travanj 2024 02:02