napravila iznimku

Lana Jurčević više ne skriva lice svoje ljubavi: Sređeni od glave do pete proslavili četvrtu godinu veze

Iako se njezin dečko ne voli medijski eksponirati, a to ne voli ni ona, ipak se odvažila pokazati njegovo lice u punom svjetlu.

Domaća pjevačica Lana Jurčević krije svoj ljubavi život od očiju javnosti, no tu i tamo se pohvali kojoj fotografijom s dečkom Filipom Kratofilom. Ona i Filip proslavili su četvrtu godišnjicu veze pa se Lana odvažila podijeliti fotke na kojima oboje poziraju sređeni od glave do pete.

Čitajte i: Lana Jurčević ovoga ljeta ne staje: ‘Vjerna‘ je zagrebačkom asfaltu uz poslovne izlete u Opatiju

Naime, pjevačica poznata i pod pseudonimom La Lana i njezin Filip bili su gosti na vjenčanju NBA-a zvijezde Ivice Zubca, košarkaša Los Angeles Clippersa i njegove supruge Kristine Prišč.

Svečanost je održana u Malom Lošinju, a osim Lane i Filipa, nazočilo joj je oko 180 ljudi. Tijekom Kristininog ulaska u crkvu i hoda prema oltaru, zapjevala je glazbenica Jelena Žnidarić, odnosno Zsa Zsa. Na vjenčanju u hotelu pjevale su glazbenice Indira Levak i Jelena Rozga.

"Preživjeli smo i četvrtu. A u središtu mog kaosa, bio si ti...", napisala je Lana koja do sada nije pokazivala lice svog izabranika, već je objavljivala fotografije na kojima on uvijek pozira bočno ili s leđa.

Čitajte i: Nova era stiže, a predvodi je Lana Jurčević! Pogledajte potpuno netaknute fotografije naše ikone ‘body positivityja‘

Jedan od razloga zašto Filip ne želi pokazivati lice, a Lana to ne forsira jest taj što on nije osoba koja se voli eksponirati i slikati. Jednom je izjavila kako joj to nimalo ne smeta jer ni sama ne bi bila sretna s osobom koja stalno želi biti u centru pažnje.

Osim što su u romantičnoj vezi, Filip je Lani i najbolji prijatelj, a njihova veza je, čini se, čvršća no ikada te je Lana s novim fotografijama definitivno napravila iznimku. Filip joj pomaže i u poslovanju njezinog kozmetičkog brenda La Piel.

Inače, Filipov brat blizanac Antonio u vezi je s pjevačicom Jelenom Žnidarić, a njihovi roditelji vlasnici su popularnog restorana na Sljemenu.

Lana je nedavno bila izložena kritikama na račun svog izgleda, na što je odgovorila da joj je dosta promoviranja nerealno savršenih tjelesnih proporcija na društvenim mrežama.

"Ja vidim ovdje jedan ozbiljan problem. A to je samo da moram pod hitno pospremiti stan. Drugo ništa ne moramo, osim ako... želimo", poručila je svojim obožavateljima, a hejterima pokazala - srednji prst.

Linker
25. travanj 2024 07:28