Avantura počinje

Lana Gojak Bajt trudna, otkrila nam i kada stiže beba: ‘U sretnom iščekivanju avanture života!‘

Glumica i redatelj u braku su od 2019., a sada iščekuju svoje prvo dijete, sretnu je vijest podijelila s pratiteljima, ali i s jednom jako dragom kolegicom.

Domaća glumica Lana Gojak Bajt objavila je sretne vijesti, ona i suprug redatelj Siniša Bajt iščekuju svoje prvo dijete.

"U sretnom iščekivanju najvažnije uloge života! Avantura počinje!!!", napisala jepresretna Lana uz idilične fotografije snimljene kraj mora. Glumica je istaknula svoj trudnički trbuščić koji se već nazire.

"Istina je čekam bebu. Termin je krajem sedmog mjeseca, za sada je sve u redu sa trudnoćom i nadam se da će tako i ostati. Trenutno uživam u lijepom vremenu na moru u jednom malom mjestu kraj Nina, pazim se koliko mogu i čuvam od zaraze. Čula sam se ovih dana i s Leonom Paraminski, razmijenile smo trudnička iskustva i drago mi je da će naša djeca biti vršnjaci", kazala je Lana Gojak za Gloria.hr.

Čitajte i: ‘Sve o mojoj toliko željenoj trudnoći‘: Leona Paraminski ekskluzivno pokazala trbuščić i otkrila sretne vijesti

Svadba 'preko noći'

Sretan par je u vezi od 2017., od čega su posljednje dvije u braku. Glumica koja se proslavila naslovnom ulogom u serijalu "Ne daj se, Nina" za redatelja se udala 2019. u Trstu.

"Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna", napisala je glumica pored fotografije sretnih i zgodnih mladenaca.

Čitajte i: Lana Gojak promijenila je navike u karanteni, a na ljetovanju je posebno tetoši svekrva

Tom je objavom Lana otkrila i da su sadbu organizirali u vrlo kratkom vremenu. "Veliko hvala Generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji da se ova naša suluda ideja ostvari ‘preko noći’", kazala je Lana o svadbi.

Za tu je priliku odijenula netipičnu vjenčanicu na jedno rame poznate zagrebačke dizajnerice Marine Larie Matić.

Linker
18. travanj 2024 20:56