Profimedia, SIPA USA
NAKON SPEKTAKULARNOG NASTUPA

Lady Gaga niže uspjeh za uspjehom: rekordna prodaja, novi spot i novi muškarac

Nakon nastupa u poluvremenu Super Bowla, pjevačica Lady Gaga ne posustaje: nastavlja iskorištavati to što je u fokusu zahvaljujući 13-minutnom spektaklu i nizati uspjeh za uspjehom, a usred njezinih poslovnih dostignuća otkriveno je da pop diva ponovno ljubi.

Da se nastup u najgledanijem televizijskom prijenosu itekako isplati dokazala je pjevačica Lady Gaga. Njezin spektakl oduševio je brojne gledatelje koji su odmah odlučili kupiti njezinu glazbu: Nielsen Music javlja da su njezine pjesme skinute 125 tisuća puta, odnosno 960 posto više nego prije finala u američkom nogometu, a tog istog dana prodala je i 23 tisuće albuma, što je rast od dvije tisuće posto. Njezin nastup u finalu Super Bowla odlična je najava njezine američke turneje za koju karte kreću u prodaju od ponedjeljka, a cijelu pompu oko nastupa slavna je pjevačica iskoristila i za izbacivanje novog spota. Za pjesmu "John Wayne" angažirala je Jonasa Akerlunda s kojim je već radila na spotovima za hit "Paparazzi" i "Telephone", dok se za njezin styling pobrinuo dizajner Brandon Maxwell, njezin majstor za modu od povjerenja.

Osim poslovnog uspjeha, čini se da je Lady Gaga pronašla i sreću u ljubavi. Njezin novi partner navodno je njezin agent Christian Carino, javlja magazin People. Par je viđen kako se fotografira na NRG stadionu prije Super Bowla, zajedno su bili na koncert Kings of Leona, koji ovog ljeta prvi put stižu u Hrvatsku, te su bili i na reviji kuće Tommy Hilfiger u Los Angelesu.

Feb 5, 2017; Houston, TX, USA; Recording artist Lady Gaga gets a kiss from Christian Carino before Super Bowl LI between the Atlanta Falcons and the New England Patriots at NRG Stadium., Image: 315474038, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Lady Gaga i Christian Carino - poljubac prije nastupa

Feb 5, 2017; Houston, TX, USA; Recording artist Lady Gaga on the field with Christian Carino before Super Bowl LI between the Atlanta Falcons and the New England Patriots at NRG Stadium., Image: 315475801, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Lady Gaga i Christian Carino prije Super Bowla

Carino je poznat po suradnji s brojnim drugim zvijezdama kao što su Justin Bieber, Miley Cyrus i Jennifer Lopez, a on je prvi kojeg su povezali sa slavnom pjevačicom nakon što je u srpnju prošle godine glumac Taylor Kinney odlučio raskinuti njihove zaruke.

Linker
01. listopad 2022 06:07