Getty Images
PRIPREME ZA BEBU

Kylie Jenner već ima popis dječjih imena, na vrhu liste je...

U svijetu poznatih i slavnih, neobična imena nisu rijetkost. Holivudska djeca nazivaju se po planetama, biljkama, pa i u potpunosti izmišljenim likovima. U klanu Kardashian već vladaju unikatna imena, pa je pred Kylie težak zadatak.

Najmlađa sestra najpoznatije celebrity obitelji, 20-godišnja Kylie Jenner prije nekoliko je tjedana objavila da čeka dijete sa svojim dečkom, pjevačem Travisom Scottom. Par navodno iščekuje djevojčicu koja bi trebala stići za pet mjeseci, a buduća je mama već potrošila nevjerojatnu količinu novca na dječju odjeću. U medijima su se tako spominjali iznosi koji premašuju 400,000 kuna, a sad je pažnja usmjerena i na ime koje će djevojčica nositi.

Kylie navodno želi da ime djeteta svako počinje sa slovom ‘K’, kako bi se zadržala obiteljska tradicija. Naime, imena njezinih sestara, ali i mamino ime, počinju upravo tim slovom. Nadalje, kruži i glasina da će se nova Kardashian beba zvati ni manje ni više nego – Butterfly (Leptir). Travis i Kylie imaju jednake tetovaže s likom leptira, a i Travisova hit pjesma nosi naziv ‘Butterfly Effect’. Je li riječ samo o nagađanjima u holivudskim kuloarima, ili će se Saintu, North i Dreamu ubrzo pridružiti i Butterfly, ostaje za vidjeti.

Obitelj Kardashian u 2018. godini dočekati će čak tri bebe. Kim i Kanye očekuju dijete uz pomoć surogat majke, a uz Kylie, vijest o trudnoći nedavno je objavila i Khloe Kardashian.

Linker
25. travanj 2024 11:16