Travis, Kylie i zaštitar
 Splash News
Pravi sretnik

Kylie Jenner svog je supruga opet bacila na koljena

Reality zvijezda i vlasnica make-up carstva živi obiteljsku idilu, a svom suprugu pomno je pripremila dane koje nikad neće moći zaboraviti.

'Svijete, upoznaj Stormi' napisala je Kylie Jenner 1. veljače kada je rodila djevojčicu koja joj je u potpunosti promjeniila život. Najmlađa članica obitelji čini se istodobno je i najsretnija u svojoj obitelji. Nakon samo godinu dana romantične veze s američkim reperom Travisom Scottom, pravog imena Jacques Webster, Kylie je dobila prvo dijete.

angel baby

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Dok njezina starija sestra Khloe Kardashian odbija napustiti dečka koju je varao uoči porođaja, Kylie radi sve kako bi svijetu dala do znanja koliko joj je lijepo uz novopečenu obitelji. Nakon što je svojem dečku priredila gala rođendanski party u subotu na koji je došla cijela obitelj, Kylie je napravila još jedan privatni za koji je iznajmila cijeli adrenalinski park u Los Angelesu. Tamo su im za njegov 26. rođendan društvo pravili samo odabrani.

Instagram
Luna park

Jenner mu je naručila i tortu u skladu s tematikom rođendana. Na torti se na vlakiću voze Travis, njihova kći i ona, a ta će se uspomena, nesumnjivo, još dugo prepričavati kod slavne obitelji.



Instagram Stories
Kylie, Scott i Stormi


No, to ipak nije bilo sve. Kylie je u rukavu imala još iznenađenja za svog izabranika. Par trenutačno uživa na Karibima uz svoju kćerkicu Stormi koja je napunila tri mjeseca.

birthday behavior

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)



my pretty girl is 3 months old today ✨

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Linker
14. travanj 2024 22:26