Ne Voli autoritet

Krv nije voda! Ireland Baldwin divlja baš kao i njezin otac

Tjedan dana nakon što je njezin otac imao bliski susret s policajcima, njegova kći Ireland također je bila pod prijetnjama da će je uhititi.

Nakon što je nedavno glumac Alec Baldwin (60) po tko zna koji put proveo noć u ćeliji kako bi se 'ohladio', probleme s čuvarima zakona je imala i njegova kći Ireland Baldwin koju ima s glumicom Kim Basinger (64).

Alec je nedavno nasrnuo na građevinskog poduzetnika na Manhattanu, samo zato što mu je ovaj pokušao zauzeti parkirno mjesto. Glumac je mjesto branio šakama, a u trenu se na tom mjestu stvorila policija koja je glumca prevezla u zatvor. Da krv nije voda dokazuje bliski susret s policijom njegove kćeri Ireland.

NEW YORK, NY - JUNE 25:  Alec Baldwin and Ireland Baldwin speak onstage during

23-godišnja glumica i model se pokušala probiti do svoje kuće u Malibu koje je danima zahvaćeno strašnim požarom. Policija joj je to zabranila. Bila je optužena za krađu jer na njezinoj osobnoj iskaznici nije bila adresa za koju je tvrdila da je njezino trajno prebivalište. Ireland je odmah napisala žestok status na Twitteru i objavila da su je policajci optužili za krađu i prijetili joj uhićenjem, jer je nisu mogli urazumiti da ne može ići do kuće.

LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 21:  Ireland Baldwin poses in the press room during the iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena on September 21, 2018 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by David Becker/Getty Images for iHeartMedia)
Getty Images for iHeartMedia

'Jučer sam se cijeli dan pokušavala probiti do svoje kuće kako bi pokupila neke sitnice. Policajac me zaustavio i prijetio mi uhićenjem jer se moja adresa na osobnoj nije poklapala s adresom gdje idem. Nije imao ni trunka empatije za mene, optužio me da idem krasti u napuštene domove i rekao kako će me uhititi ako mu budem radila probleme', napisala je u ljutitom statusu Ireland koja očito ne voli autoritet kao njezin tata.

Ireland je zaključila da joj je jasno kako policajac samo radi svoj posao, ali ne razumije da policajci mogu biti toliko bešćutni. 'Moja obitelj i prijatelji izgubili su sve zbog vatre. Moja majka izgubila je dom, ali barem je na sigurnom', rekla je Ireland.

Linker
24. travanj 2024 14:44