PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
Zauvijek okaljan imidž

Krv, droga, davljenje! Degutantni detalji braka i razvoda Johnnyja Deppa i Amber Heard

Suđenje u Londonu privodi se kraju, a Amber i Johnny ne štede na uvredama i optužbama. Mučni detalji vezani su uz drogu, maloljetnu kćer, davljenje košuljom i krvave poruke, a Johnny je sam sebe počeo nazivati 'jadnim starim narkomanom'.

Johnny Depp i njegova bivša supruga Amber Heard tijekom suđenja koje se proteklih dana odvijalo u Londonu, otkrili su puno više no što su trebali, smatraju mnogi promatrači.

Tijekom mučne parnice kojom je Johnny htio dokazati da nije tukao suprugu (kako je časopis "The Sun" prema njezinim navodima napisao), i glumac i glumica razbacivali su se optužbama i uvredama, a kako se suđenje bližilo kraju, detalji su postajali sve ružniji.

Nakon što je Amber izjavila da ju je Depp optuživao za izmišljene afere s Jamesom Francom, Channingom Tatumom, Kevinom Costnerom, Liamom Hemsworthom i brojnim drugim glumcima, Johnny ju je optužio da se fotografirala s lažnim modricama te da je orkestrirala 'lov na vještice' kako bi ga ocrnila.

5 set 2015 - VENICE - ITALY

*** NOT AVAILABLE FOR ITALY ***

JHONNY DEPP AMBER HEARD ATTEND AT PREMIERE BLACK MASS,Image: 257613235, License: Rights-managed, Restrictions: NOT AVAILABLE FOR ITALY - PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 344 2007**, Model Release: no, Credit line: GGXMP / Backgrid UK / Profimedia
GGXMP / Backgrid UK / Profimedia
Ova divlja romansa 2015. godine ovjenčana je brakom, koji je bio pun agresije, a završio se 2017. dramatičnim razvodom.

Johhny se u crnim trenucima pozivao na imaginarno 'čudovište'

Heard je uzvratila izjavom da joj je Johnny više puta prijetio smrću te za svoje postupke krivio izmišljenu treću osobu koju je nazivao 'čudovište'.

Rekla je da ju je jednom zaključao na tri dana i na nju bacao prazne boce poput granata, a zatim odsjekao dio prsta i krvlju ispisao njezino ime u unajmljenoj kući u Australiji. Kasnije je za tu ozljedu optužio Amber.

Johnny Depp seen arriving at the high court ahead of the second day of his court case against The Sun newspaper for libel. Depp is suing the newspaper for calling him a
W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Na sudu u Londonu već neko vrijeme Depp vodi bitku s tabloidom The Sun, koji je objavio da je glumac fizički zlostavljao suprugu.

Ni medeni mjesec nije prošao mirno

Za vrijeme medenog mjeseca gadno su se posvađali u vlaku Eastern & Oriental Express, a Amber tvrdi da je svađa započela kad se probudila i shvatila da joj je suprugova košulja omotana oko vrata.

Johnny je uporno tvrdio da ju nikad nije udario, premda je priznao da se boji da su se jednom sudarili glavama dok se pokušavao obraniti od njezinog napada.

Amber uplela i Kate Moss

Amber je priznala da je jednom udarila Johnnyja, no tvrdi da je to morala napraviti jer je htio gurnuti njezinu sestru niz stepenice, a odala je i da je čula kako je u mladim danima jednom niz stepenice htio gurnuti i Kate Moss, piše Page Six.

Svjedoci kažu kako je na suđenju Depp potpuno izgubio odjećaj ponosa pa je čak sam sebe nazivao 'jadnim starim narkomanom', a neke je optužbe spremno prihvatio i priznao krivnju.

Amber Heard arriving at the High Court in London for the hearing of the Johnny Depp libel case against the publishers of The Sun and its executive editor, Dan Wootton.,Image: 547476637, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Doug Peters / PA Images / Profimedia
Doug Peters / PA Images / Profimedia
Heard na sudu svjedoči o agresivnoj strani Johnnyja Deppa, u koju se tijekom groznog braka više puta uvjerila.

Droga, rokeri i psi

Otkrio je da je zaista dao svojoj 13-godišnjoj kćerci Lily-Rose marihuanu kad je imala samo 13 godina, jer smatra da je to napravio kako bi bio odgovoran roditelj, ali i da je jednom, nakon što ju je ostavio u školi, otišao do rokera Marilyna Mansona s kojim se 24 sata drogirao.

U detalje je opisao kako je njegov pas Boo pojeo drogu pred njegovim očima, no odbacio je optužbe da je drugog psa Pistola držao van prozora jurećeg automobila.

Gore ne može...

Najodvratnija optužba upućena je Amber, koja je navodno Johhnyju u krevetu ostavila izmet nakon jedne velike svađe, što je potkrijepio fotografijom. "Tada sam znao da je moram ostaviti", rekao je sudu.

Suđenje bi se trebalo završiti početkom ovog tjedna, a sudac Justice Nicol uzet će malo vremena kako bi odlučio o svojoj presudi.

Kako god bilo, ugled bivših supružnika zauvijek je okaljan u javnosti, a tek će se vidjeti hoće li ovo suđenje štetiti i njihovoj karijeri.

Čitajte i:

Prljavi veš leti na sve strane: Johnny optužio Amber da ga je varala s Leom, Channingom i Liamom

Razvod Brada i Angeline je 'na čekanju'! Odnosi se popravljaju, sve češće boravi na njenom imanju

Bivši muž tragično preminule glumice potpuno slomljen: 'Ne znam hoću li ikada moći u to vjerovati

Linker
13. travanj 2024 13:44