Nevolje u reality raju!

Kronologija slavne ljubavi! ‘Gospodin Savršeni‘ ipak nije opravdao titulu? Slomljena Hana proglasila kraj

Reality zvijezda Hana Rodić donedavno je uživala u ljubavi s manekenom Goranom Jurenecom. Živjeli su zajedno na dvije adrese - u Zagrebu i Berlinu. No, ni sva njihova požrtvovnost nije bila dovoljna da ljubav opstane.

Glasine o prekidu najpoznatijeg domaćeg reality para mogu se čuti već neko vrijeme. Došlo je, stoga, vrijeme da Hana Rodić i sama prizna putem društvenih mreža - ljubavi s Goranom Jurenecom došao je kraj! Ljubavni par prekinuo je nakon više od dvije godine veze.

Hana Rodić i 17 godina stariji maneken upoznali su se u reality uspješnici RTL-a, "Gospodin Savršeni" bio je sudbonosan za ovaj par. Iako su se nakon završetka showa neko vrijeme tajno viđali, ubrzo je postalo jasno da su bliski odnos iz emisije Hana i Goran prenijeli i u privatni svijet.

image
BRUNO KONJEVIC/CROPIX

Ljubavni par je, unatoč neslavnim prognozama, izdržao prva iskušenja veze i zajedničkog života, zbog kojeg je Goran neko vrijeme svoju adresu preselio u Zagreb.

Poslovni angažmani često su ga vodili preko granice, a zbog toga se Hana svojedobno s njim u konačnici preselila u Njemačku. Trzavice su bile česte i vidljive na društvenim mrežama, no par se nije oglašavao.

Ubrzo je Hana ušla u reality show "Zadruga", no tamo nije previše izdržala, a po izlasku je najavila da leti u Berlin, kako bi se čim prije vidjela sa svojim dečkom. No, umjesto idile u novom zajedništvu - Hana i Goran su blagdane proveli razdvojeni. Maneken je obrisao sve objave s Hanom, a otpratio ju je i s društvenih mreža.

Ubrzo je ona potvrdila da se vratila u Zagreb, a ovih dana priznala je i da je vezi došao kraj - zbog nekih stvari koje je saznala. Uklonila je u međuvremenu s Instagrama sve tragove njihove minule ljubavi.

Linker
08. travanj 2024 04:21