Kelly Clarkson i Brandon Blackstock se razvode nakon sedam godina braka.
 MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
Prokletstvo broja sedam

Krizna godina braka! Nakon razvoda koji je šokirao Hrvatsku, stigla još jedna tužna vijest

Proslavljena glazbenica Kelly Clarkson objavila je da se razvodi nakon sedam godina braka. S menadžerom Brandonom Blackstockom dobila je dvoje djece i dosad uživala u bračnoj idili. Bližnji su se nemalo iznenadili najnovijom informacijom.

Razvodi se Kelly Clarkson, nakon sedam godina braka predala je papire za razvod od Brandona Blackstocka. Glazbenica je papire za razvod predala prije nekoliko dana na sudu u Los Angelesu. Par je u brak ušao 2013. godine, a tijekom zajedničkih godina dobili su dvoje djece - kćerkicu River Rose i sina Remingtona Alexandera.

Upoznali su se šest godina prije negoli su uplovili u ljubavnu vezu

Ljudi bliski paru iznenađeni su zbog razvoda, Kelly i Brandon do zadnjeg dana djelovali su sretno. Što se dogodilo u četiri zida njihovog doma, ne zna se, no poznati su detalji o upoznavanju para. Naime, sreli su se 2006. godine kada je Blackstock radio kao menadžer turneje na kojoj je Kelly sudjelovala. Iako su se tada upoznali, par je u vezu ušao tek šest godina kasnije.

Image: 493027134, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Hyperstar / Alamy / Alamy / Profimedia
Hyperstar / Alamy / Alamy / Profimedia
Prijatelji para šokirali su se nakon što su čuli da se Kelly i Brandon razvode nakon sedam godina braka.

Nitko ne zna što se dogodilo među sretnim parom

U prosincu 2012., nakon deset mjeseci veze, Clarkson je objavila na Twitteru da se zaručila. Uzbuđenje nije mogla sakriti, a Brandona je okarakterizirala kao najboljeg čovjeka kojeg je ikad srela. Iduće godine su se vjenčali, a potom se obitelj proširila. Svojedobno je medijima Kelly otkrila da je Brandon osoba oko koje je zaista u potpunosti strastvena. "Do Brandona, nikad nisam našla nekoga oko koga sam potpuno strastvena, s kim sam htjela ostati u krevetu cijeli dan", ispričala je Clarkson.

Čitajte i:

Doris Pinčić već je jednom govorila je li bolje biti u lošem braku ili potpisati razvod...

Potvrđen razlaz Doris Pinčić i Borisa Rogoznice! Doznajemo što se dogodilo s brakom slavnog para

Možemo li iz propalog braka izvući išta korisno i kako iz njega izaći sa što manjim 'oštećenjima'

NOVI DETALJI: Princ Charles i princeza Diana odlučili da se razvode pa zajedno plakali na kauču!

Nives Celzijus o propalom braku s Dinom Drpićem: 'Iz njega nisam izašla nešto pametnija'

Linker
19. travanj 2024 14:28