Željeno dijete

Kristina Šalinović pokazala kako napreduje trudnoća i poručila: ‘Svi pregledi, svaka kap krvi, svaki ubod igle se isplati‘

Bivša manekenka koja živi i radi u Italiji sa zaručnikom je godinama pokušavala ostati trudna, ovog proljeća objavila je kako im je to i uspjelo.

Jedna od naših najuspješnijih manekenki zlatne generacije Kristina Šalinović čeka svoje prvo dijete koje su ona i partner jako željeli i teško do njega došli. Sada je objavila fotografiju na kojoj je istaknula trudnički trbuh, pokazavši tako da beba i ona jako dobro napreduju. Uz ovu je objavu napisala i vrlo emotivan tekst.

"Daleko smo dogurali, ljubavi moja. Ti si moj stalni podsjetnik je da ne odustajem. Čekanje, svi liječnici koje smo vidjeli zadnjih godina, svi pregledi, svaka kap krvi, svaki usamljeni boravak u bolnici, svaki ubod igle koji mi je povrijedio želudac, svaka pilula koju sam uzela", započela je objavu.

"Svaki snažan zagrljaj ili stisak ruke koji mi je tvoj otac dao prije nego sam ušla u liječničku ordinaciju. Svako pojačanje snage koje dobijem kad čujem: 'Ponosim se tobom'. Svaka suza koju sam ispustila. Svaki trenutak kad sam se osjećala sama. Sve je vrijedilo sad kad te imam pod srcem", nastavila je.

Čitajte i: Najljepše vijesti iz Milana: Kristina Šalinović i zaručnik nakon dugo vremena dočekali trudnoću

Poruka nade i optimizma

Poslala je optimističnu i ohrabrujuću poruku svim ženama koje imaju poteškoća da zatrudne. "Sjetite se ovoga sve buduće majke. Sve se isplati. Svaka od vas je mama u srcu koja se bori ili ne može zadržati svoju djecu. Pa čak i vi koje patite u tišini, vidimo vas. Volimo vas. Grlimo vas. Zapamtite to", kazala je Kristina.

Naša bivša manekenka, koja živi i radi u Milanu i njen zaručnik, tattoo majstor Enrico Migliorati, čekaju svoje prvo dijete, vijest je objavila na Instagramu, nakon što su u veljači objavili vijest o zarukama.

"Zdravo mali čovječe! Čekamo te već jako dugo. Ne možemo dočekati da te upoznamo. Ovu objavu dugo sam odgađala, jer nisam znala što bih napisala. Onda sam se dosjetila - apsolutno ništa! Jer želimo da bude naša stvar. Stoga, dragi klijenti, ovo je kraj. Došla sam vas informirati da je došlo naše vrijeme rastanka, barem na godinu dana. Uzet ću pauzu od svega što podrazumijeva moj posao...", obavijestila je Kristina svoje klijente da uzima stanku zbog trudnoće i porođaja.

Linker
19. travanj 2024 20:30