Kristina Šalinović i dečko Enrico Migliorati
 Maja Jurović
To se zove obrat

Kristina Šalinović oduševila fotografijama: Sređena tip-top nakon što je provela 50 dana u pidžami

Nakon što je čak desetljeće provela u manekenskom svijetu, bivša manekenka Kristina Šalinović uspješno gradi karijeru kao frizerka, ali zbog novonastale situacije mora se strpjeti do povratka na posao do 1. lipnja, kada će se u Italiji otvoriti frizerski saloni.

"Kako je lijepo srediti se za po doma za promjenu. Prošlih 50 dana bila sam u pidžami i imala neobaveznu punđu na vrh glave", napisala je bivša manekenka Kristina Šalinović kraj fotografije gdje je sređena tip-top. Odjenula je haljinu, košulju, napravila besprijekornu frizuru i oboružala se neodoljivim modnim detaljima. Njezinim novim fotografijama bila je oduševljena i dizajnerica Lidija Lešić. "Divna si!", napisala je.



Kristina je u Milanu gdje je već mjesec i pol zatočena u stanu s dečkom Enricom Miglioratom, ali pri tome nimalo ne očajava. Svjesna je da ima jedno od najtraženijih zanimanja nakon karantene.

Spica / Zagreb 17.02.2018. / foto: Maja Jurovic / Kristina Salinovic i decko Enrico Migliorati
Maja Jurović
Kristina Šalinović i dečko Enrico Migliorati

Nakon odlaska u modnu mirovinu otvorila je svoj frizerski salon Fen Bar u Zagrebu, a često je u Italiji gdje se dodatno usavršava. Kristina je i privatno povezana s Italijom. Tamo je upoznala i dečka u njegovom tatoo studiju. Poslovno odlično surađuju, a pravilo kojeg se drže je da kod kuće ne pričaju 'o uredu'.

Pročitajte i:


Kristina Šalinović: Moj oproštaj od Karla Lagerfelda

Poznatoj Dalmatinki prekipjelo: 'Dosta mi je pitanja kako ću izgledati kad ostarim i tko će me oženiti takvu'

Vruće hlačice i natkoljenice: Hrabro izdanje poznate manekenke

Linker
11. travanj 2024 10:45