Došlo je vrijeme...

Kristen Stewart odabirom haljine za crveni tepih potaknula glasine o vjenčanju

Zagrljaj holivudske glumice koja lovi Oscara u kategoriji najbolje glavne ženske uloge u hitu Spencer i njezine zaručnice navodi na pomisao najavljuju li skoru razmjenu bračnih zavjeta?

Zaljubljenije no ikada prije, holivudska glumica Kristen Stewart i njezina zaručnica Dylan Meyer pokazale su kako se vlada crvenim tepihom na nedavnoj dodjeli nagrada Critics Choice Awards u Los Angelesu, u glamuroznom izdanju u kakvom ih dugo nismo vidjeli. Najljepši detalj kojim su upotpunile kreacije, Kristen svoju Dolce & Gabbana haljinu u boji šampanjca te Dylan u bijelom, svilenom odijelu s potpisom August Getty Ateliera, bio je nježan zagrljaj kojim su pokazale koliko se vole. Čini se da na svom prvom zajedničkom pojavljivanju u javnosti otkako su se početkom studenog 2021. zaručile, namjerno izgledaju kao mladenke, što je izazvalo oduševljenje među uzvanicima i sedmom silom. Modnim znalcima svidjelo se što je holivudska zvijezda nominirana za Oscara u kategoriji najbolje glavne ženske uloge u hitu Spencer digla ruke od stila "što sam prvo dohvatila iz ormara". Naime, dok nije prihvatila ulogu Diane, princeze od Walesa, glumica koja se proslavila ulogom Belle Swan u Sumrak sagi šišala se na kratko, izbjegavala šminku, nosila široke majice i trudila se izgledati što je neuglednije moguće. To se, srećom, promijenilo, možda i zbog uloge života u filmu o princezi srca koja je bila i modna ikona.

Da je spremna skrasiti se s godinu dana starijom scenaristicom, najavila je 2019. gostujući u emisiji The Howard Stern Show, izvijestio je E!Online. Slavnom radijskom voditelju prvom je otkrila i da se zaručila.

image

Kristen Stewart i Dylan Meyer na Critics Choice Awardsima u Los Angelesu

D-STAR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Njezina Lady Di je neponovljiva! U očekivanju Oscara Kristen Stewart nastavlja osvajati nagrade!

"Vjenčat ćemo se. Htjela sam da me zaprosi, ona je to naslutila i učinila. Ono što sam priželjkivala zbilja će se dogoditi", rekla je krajem prošle godine. Njihov prvi susret dogodio se 2013., na setu o kojem Kirsten ne priča baš mnogo. Da su zaljubljene, otkrilo se šest godina kasnije, kad su se ljubile na ulici u New Yorku, piše People. Nedugo potom, Dylan je u listopadu 2019. objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj se ona i Kristen ljube.

Prije nego što je srela plavokosu scenaristicu, holivudska glumica bila je u višegodišnjoj vezi s Robertom Pattinsonom, glavnim glumcem iz franšize "Sumrak". Prekinuli su nakon što ga je prevarila s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom, a onda je ljubav potražila sa ženama. Njezina zaručnica bila je u dugoj vezi s manekenkom Stellom Maxwell, a otkako voli Kristen, za nju ne postoje druge žene. S obzirom na to da su na nedavnoj dodjeli nagrada u Los Angelesu obje blistale noseći bijelo, tko zna, možda je zagrljaj zaručnica pred fotografima diskretna najava skorog vjenčanja?

Linker
23. travanj 2024 01:04