Ho, ho ho!

Kris Jenner s novim zetom snimila pjesmu! Božićni hit koji obožavaju svi, objavili na Badnjak

Najpoznatijoj mami na svijetu Božić je omiljeni blagdan, a ove je praznike začinila svojom verzijom bezvremenskog glazbenog klasika.

Mega mama Kris Jenner dala si je posla pred ovaj Božić i priredila veliko iznenađenje, na sam Badnjak objavila je svoju verziju klasika "Jingle Bells".

U pjesmi koja traje minutu i pol Kris pjeva, dok njena kći Kourtney Kardashian svira sa zvončićima. No, cijela glazbena priča je pravi obiteljski biznis, jer je Kourtneyin novi partner Travis Barker, producirao pjesmu na svom "Kravis Records", a baš kao i njegova buduća supruga odsvirao je bubnjeve na ovoj glazbenoj numeri.

Pogledajte video

"Malo zabave u studiju s ikonom i legendarnom kraljicom Kris Jenner", napisala je Kourtney na Instagram storijima. "Ja sam na zvončićima a Travis Baker na bubnjevima - naravno", dodala je Kourtney budući da je njen partner bubnjar poznatog benda Blink 182.

Oduševljena obitelj

Dodatno je blagdanski duh i dobro raspoloženje podignula i fotografija mame Kris koju su odabrali za naslovnu sliku cijele pjesme. Fotografija u mladosti pokazuje Kris dok u svjetlucavoj crvenoj haljini pozira među blagdanskim ukrasima.

Čitajte i: Kim je dosta Kanyea: Ne želi ga blizu sebe, na majčinu božićnu večeru dovodi novog dečka

"Moja kraljica", napisala je Khloé na Twitteru, dok je uz istu objavu na Instagramu napisala "U grad je stigla noa božićna legenda".

Pohvale mami Khloé je podijelila i na storijima, gdje je uz zajedničku fotografiju raspjevanog tria, napisala: "Bože koliko te volim Kris Jenner. Hvala vam Kourtney i Travis što ste ovo omogućili". Nema sumnje koja će se božićna pjesma ove godine slušati u kući Jenner-Kardashian.

Nema sumnje da će u njihovoj obitelji biti veselo ovih dana, jer je Kris oduvijek isticala kako je Božić njen omiljeni blagdan, a već tradicionalno svakog Badnjaka priprema ekstravagantnu zabavu. Ove godine bit će posebno za Kourtney i Travisa, kojima će ovo biti prvi Božić otkako su se zaručili.

Linker
20. travanj 2024 02:54