‘ti si sve‘

Krio se u ladici: Poslušajte Oliverov duet s mladim glazbenikom nastao prije osam godina

Pjesma ‘‘Ti si sve‘‘ koja se krije u ladici još od davne 2012. godine napokon je nedavno ugledala svjetlo dana, a sad je dobila i videospot pod režiserskom palicom mladog i talentiranog Andrije Jurčevića.

Naime, 2012. godine Oliver Dragojević u suradnji s Ivanom Rapićem Innom snimio je pjesmu ‘‘Ti si sve‘‘. Riječ je o pjesmi čiji je autor Ivan Rapić Inno.

Na Ivanovo veliko iznenađenje veliki Oliver pristao je na suradnju i odlučio snimiti pjesmu. Za Rapića je, kako kaže, to bilo najveće priznanje na svijetu.

"Što se tiče ove pjesme zapravo ne znam gdje bih počeo. Pjesma je nastala davno, za mene znači sve jer onda sam tek bio na početku i nije bilo lako. Veliki, najveći Oliver pristao je sa mnom snimiti moju pjesmu. Za mene je to bio Porin svih Porina. Najveće priznanje na svijetu. Znao sam da ipak moj rad i trud nije nešto bez veze. Pjesma je bila gotova i ja sam mislio to je to, nema dalje. Bila je to greška, jer ta je pjesma zaslužila da dam sve od sebe. Bez izdavača u tom trenutku pjesma je zapravo ostala u mraku tj. nije zaživjela niti je imala priliku zaživjeti na radio postajama što mi je iznimno krivo jer znam da pjesma zaslužuje mnogo više" izjavio je Inno.


Autor teksta, glazbe i aranžmana je Ivan Rapić Inno, a pjesmu je producirao Damir Marušić u studiju Deva. Jedinstvene kadrove pratećeg videospota uhvatio je redatelj Andrija Jurčević kojemu ovo nije prva suradnja s Innom. Osim kadrova sunčanog Splita u spotu su ubačeni i kadrovi Olivera koji si pri snimanju pjesme nastali prije osam godina. Ivan Rapić Inno ovim je putem uputio i svojevrsnu zahvalu Oliveru za suradnju i priliku koju mu je pružio:

"I evo sada u ovom trenutku mislim zbog svega što Oliver predstavlja svima nama da pjesma može službeno biti objavljena. Oliver je meni kao i svima bio i ostao ikona svega što vrijedi. Čovjek koji će dugo biti s nama i zato Olivere, veliko hvala za sve. Hvala sve što si učinio svima nama i dao nam vrijednosti na koje se možemo ugledati. Puno vremena sam razmišljao da ne želim gurati ovu pjesmu jer mnogi će reći da se možda koristim Oliverom, ali moram reći da to ne drži vodu iz mnogo razloga. Upravo je to bio razlog zašto ovoliko vremena pjesma nije službeno objavljena. Nisam htio forsirati ovu pjesmu, ali mislim da je došao taj trenutak kada jednostavno želim da ljudi poslušaju pjesmu koja je obilježila moju glazbenu karijeru."


Čitajte i:

Godina dana otkako nas je napustio Oliver Dragojević: ‘Bio je pravi horoskopski Strijelac, tvrdoglav i previše znatiželjan‘

Vesna Dragojević: ‘Jedva smo preživjeli, ali za koji dan rodit će se Marko, unuk kojeg nikada nećeš vidjeti‘

ZBOGOM, OLIVER Nikad viđene fotografije najdirljivijih trenutaka iz života glazbene legende

Linker
25. studeni 2022 08:50