Katarina Baban
 Marko Todorov / Hanza Media
Iščekuju kraj

Krik upomoć domaće glumice svi razumiju: Ona čeka samo na ovaj trenutak

Svestrana glumica dizajnira prekrasne haljine, ali ovih dana u karanteni je ukazala na problem koji rješava super trikom.

Osječka glumica Katarina Baban gledatelje je osvojila ulogom u seriji "Drugo ime ljubavi", dok ljubiteljice elegancije osvaja svojim modnim kreacijama.

Mnogi ne znaju, no ova 31-godišnja glumica usporedno uz glumu radi bajkovite haljine za svoj brend Lilith. No, ništa je od toga ne muči - ni gluma, ni inspiracija za kreacije, ni prodaja haljina.

Naime, pratiteljima na društvenim mrežama javila se s jednim potpuno drugim problemom.

"Još uvijek sam plavuša! Samo moram kapu staviti na glavu!", rekla je Katarina i pozvala u pomoć svoj omiljeni frizerski salon koji joj je brzo pružio utjehu. A pritom se uslikala bez trunke šminke pokazujući kako u izolaciji uživa u no make-up izdanju, koji joj, priznat ćete, odlično stoji jer do izražaja dolaze njene lijepe velike plave oči.

"Uskoro se družimo", stoji u odgovoru.

Dane u karanteni, Osječanka je ativna na društvenim mrežama. Što ne treba zamjeriti, svi smo. Uostalom to je mnogima jedini prozor u svijet i jedina prilika za druženje. Katarina je tako nedavno na Instagramu pokazala kako je bojila pisanice i ukrasila dom za protekle blagdane, te stavila i recept za zdrave kolačiće koji je, kaže, izvediv i za one koji stalno govore 'Joj, meni ti nikad ništa ne uspije'...

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ako ste u potrazi za nečim slatkim, a zdravim evo najjednostavnijeg recepta- čak izvediv i onima koji govore “joj meni ti nikad ništa ne uspije!” Bez šećera i glutena! Ovisnik sam o slatkom pa zadnjih godinu dana radim na tome da svojoj ovisnosti nađem dobru zdravu zamjenu. Često za dobre zdrave kolače i torte treba puno namirnica koje nema prosječno kućanstvo u svakom trenutku stoga sam našla jedan izvedivi recept i u trenutku kad si ostao bez svih tih “specijalnih” namirnica. Potrebno ti je: *2 banane *150g kokosovog brašna *1 žlica kakao praha *100g badema, oraha, sezama, lješnjaka (što god da imate i volite). Sameljite orašaste podlove, zgnječite banane vilicom, dodajte kakao i brašno dokle god ne budete dobili smjesu iz koje možete valjati kuglice. Što više orašastih plodova, to manje brašna! Posipajte kokosom i voila!

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

Vještom oku zasigurno nije promakla ni objava fotografije njene predivne mace, koja, usput rečeno, ima vlastiti Instagram profil i već 350 pratitelja :)


ČITAJTE I:

Proljetna modna priča Lilith by Katarina Baban

Osječka glumica zgodnog dečka Igora ne ispušta iz ruku

Brojni poznati na otvorenju showrooma Lilith by Katarina Baban

Linker
25. travanj 2024 18:01