Uživanje kraj mora

Kratki predah od ljetne turneje: Ornela Vištica zamijenila predsjednički kostimić veselom kombinacijom

Glumica je s kolegama gotovo cijelo ljeto na turneji, no između izvedbi pronađe se vremena za odmor na našoj prekrasnoj obali, posljednje što ju je oduševilo su ljepote Pelješca.

Glumci, kao i većina umjetnika, ljeto provode radno, mnogo je mjesta i pozornica na kojima žele pokazati najuspješnije predstave koje su pripremali preko zime - tako se i Ornela Vištica s kolegama nalazi u jeku ljetne turneje s predstavom "Predsjednici&ca".

Nakon što su svoju komediju Ornela, Tarik Filipović, Hrvoje Kečkeš, Siniša Miletić i Boris Svrtan odigrali komad pred publikom u Dubrovniku, uzeli su kratki predah. Vištica je nekoliko dana iskoristila za uživanje na Pelješcu.

Otamo se javila uz idilične fotografije, poziravši na terasi kraj mora. "Plavetnilo na Pelješcu", napisala je kratko glumica. U ljetnom izdanju u prozračnoj haljini živih boja, pokazala je da ne treba mnogo modnih detalja kako bi se istaknula. Tek jednostavne japanke, bijeli šešir i sunčane naočale.

Kao i mnogi koji dođu na Pelješac, i Ornela je oduševljena lokalnim, vrhunskim vinima, ali i magičnom čistoćom mora.

Čitajte i: Ornela Vištica oduševljava kao bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović - izvela je performans ispred Pantovčaka

Odmor pod baldahinom

Prije Dubrovnika glumačka skupina nastupila je na Korčuli i na Hvaru, a na popularnoj plaži Carpe Diem Beach su uhvatili i nekoliko trenutaka predaha, gdje su ‘predsjednici‘ i ‘predsjednica‘ i pozirali zavaljeni na ogroman ležaj pod baldahinom.

Nakon morskih izvedbi čeka ih nastup u unutrašnjosti, kako je najavila Ornela 4. rujna predstavu će igrati na Festivalu glumca u Županji. Inače, riječ je o predstavi satiričnog kazališta Kerempuh Predsjednici&ca (Pretposljednja večera), nastaloj prema tekstu Tarika Filipovića i Borisa Svrtana. Premijeri predstave koja je bila u listopadu prošle godine prisustvovala je i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koju u predstavi glumi Ornela.

"Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na vlastiti račun. Pa zar stvarno toliko gestikuliram?! Ornela Vištica je sjajna", komentirala je tada Grabar-Kitarović.

Linker
18. travanj 2024 16:05