Potvrđeno je!

Kraj još jedne ljubavi! Nika Turković i Matija Cvek više nisu zajedno

Menadžerica Matije Cveka za Gloria portal potvrdila je vijest o prekidu veze dvoje glazbenika, ali i istaknula kako su se razišli u dobrim odnosima.

Nika Turković i Matija Cvek, jedan od najsimpatičnijih glazbeno-ljubavnih parova na domaćoj sceni, prekinuli su dugogodišnju ljubavnu vezu. Dvoje pjevača stavilo je točku na "i" njihove romanse, a vijest je vrlo brzo odjeknula medijima. To je za Gloria.hr službeno potvrdila i menadžerica pjevača Matije Cveka.

Kako doznajemo, dvoje glazbenika je, unatoč prekidu, ostalo u dobrim odnosima, no razlozi njihove odluke nisu poznati.

Podsjetimo, njihova ljubavna priča rodila se tijekom HRT-ovog showa "A strana‘. Zajedno su bili više od četiri godine i isticali su da su jedno drugome najveća podrška.

image

Nika i Matija u vezi su bili gotovo pet godina, a ljubav se rodila na snimanju "A strane"

MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Mladi par na društvenim mrežama nije često dijelio zajedničke fotografije, pogotovo ne one u kojima izmjenjuju nježnosti, pa bi njihove obožavatelje ugodno iznenadila bilo koja rijetka objava ili foto izvještaj o njihovoj vezi.

Posljednje zajedničko pojavljivanje, podsjetimo, bilo je s dodjele glazbene nagrade Porin, koji se ove godine održao u Osijeku.

Naš izvor dodaje da Matija Cvek nastavlja svoje planove s koncertima s obzirom na to da ima radno ljeto. Stoga će se u potpunosti posvetiti nadolazećem koncertu na opatijskoj Ljetnoj pozornici ove subote, a nakon toga i open air koncertu na najljepšoj i najvećoj otvorenoj terasi na obali Šibenika. "Ptice", "Trebaš li me", "Visine" samo su neki od njegovih hitova, koje će zapjevati obožavateljima na otvorenom. Karte su već rasprodane, a mladom glazbeniku očito planovi bolje napreduju na poslovnom polju nego na onom ljubavnom.

Posljednjih ljeta par je zajedno odmarao na otoku Visu, odakle su posjećivali manje otočiće tog arhipelaga. Nika je tada oduševljeno objavljivala rijetke zajedničke fotografije, na kojima se vidio zalazak sunca i plavetnilo mora u kojem su uživali. Što je presudilo njihovoj vezi, izgleda da ćemo tek saznati.

Sad samo ostaje da se Matija i Nika dogovore kome će zapravo pripasti njihova mezimica - četverogodišnja španjolska vodena pasica Blue, koju su oboje rado šetali.

Čitajte i: Ispitali smo tko je od poznatih Hrvata na Tinderu

Linker
05. travanj 2024 22:26