S knedlom u grlu

Kraj jedne TV ere: Emotivan oproštaj Ellen DeGeneres od dugogodišnjeg showa

Kad je prije gotovo 20 godina započela snimati ‘The Ellen Show‘, iPhone nije bio izumljen, nisu postojale ni društvene mreže: iako to opovrgava, presudile su mu optužbe da je njezin projekt toksično radno okružje u kojem se ponižavaju zaposlenici

Uz jedva suzdržavane suze, američka voditeljica Ellen DeGeneres oprostila se od vjernih gledatelja. Kad je u četvrtak snimljena posljednja emisija svima znanog "The Ellen Showa", a režija pustila odjavu, voditeljica je iskoristila posljednje trenutke na setu za posljednji selfie i objavu za kraj, javlja geo tv. Televizijska ekipa počela je polako raspremati opremu dok je fanovima tipkala posljednju objavu sa showa:" Našem putovanju došao je kraj. Snimili smo posljednju epizodu "The Ellen Showa" a vidjet ćete je 26. svibnja. Kad smo 2003. započeli sa snimanjem, iPhone nije postojao. Nisu postojali ni društveni mediji. Zajedno smo pratili kako se svijet mijenja, ponekad na bolje, ponekad baš i ne. Cijelo to vrijeme bila sam dio vaših života: mislim da mi je to bila najveća radost i privilegija. Hvala vam na povjerenju. Hvala vam na svemu", stoji u njezinoj objavi na Instagramu.

image

Ellen DeGeneres odvodila je svoju posljednju emisiju.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Show je trajao 19 sezona, iza nje je preko 3000 emisija, ugostila je najbolje od najboljeg iz zabavljačke industrije, politike i sporta. Gošća joj je bila bivša prva dama Michelle Obama, nije ju mogla odbiti ni teniska legenda Serena Williams, došla joj je i glumica Jennifer Garner koja inače rijetko pristaje na gostovanja u tv-emisijama.

Čitajte i: Halle Berry ‘okrivila‘ poznatu voditeljicu za tri propala braka: ‘Mogla si me spasiti jada kroz koji sam prošla‘

Zajedno su "otračale" njezinog bivšeg supruga, Bena Afflecka (on se nije naljutio). Došao joj je i holivudski glumac Channing Tatum s kojim je oduvijek htjela zaplesati, s Ellen se raspričala i holivudska legenda Diane Keaton, svoje tajne otkrila joj je pop diva Gwen Stefani ... Među posljednjima se raspričala s Kim Kardashian: otkrila joj je sve o vezi s Peteom Davidsonom i zašto joj posvetio ne jednu već nekoliko tetovaža.

Ponižavanje zaposlenika

Da će snimanje privesti kraju, otkrila je prije godinu dana, nedugo nakon što je otkriveno da se iza kulisa "The Ellen Showa" krije toksično radno okružje s osobama koje u njezino ime ponižavaju zaposlenike, piše Today. Navodno ih je i sama tlačila. Kad se sve doznalo, izjavila je:"To što se događa je poražavajuće.

Čitajte i: Na tajnoj strasti potaknutoj traumom iz djetinjstva slavna voditeljice zarađuje milijune

Počelo je napadima na mene i napadanjem svega za što se zalažem i u što vjerujem, na čemu sam gradila karijeru oko sebe ... Ja sam dobra osoba. Ja sam osoba koja voli usrećiti ljude."

Nakon posljednje epizode, Ellen DeGeneres gostovat će tijekom ljetnih mjeseci na partnerskim tv-postajama, a nakon toga slijedi njena nova poslovna priča.

Linker
18. travanj 2024 23:21