Dean Kotiga
 Tomislav Kristo / Hanza Media
Novi Instagram hit

Kotiga nastavlja s ratovima: Prozvao Ellu Dvornik, Sonju Kovač i Sandru Perković! Sportašica odmah ispravila grešku, no nije sve gotovo...

Odnedavno lokalni, ako ne i regionalni influencer Dean Kotiga obračunao se javno danas s onima koji još uvijek ignoriraju njegove Instagram bravure.

Poznati lovac iz Potjere, a odnedavno lokalni, ako ne i regionalni influencer, Dean Kotiga ponovno 'kuha' frku. U Jutarnjem showu Antene Zagreb poslao je poruku influencerima, voditeljima, glumcima, jer ga, kako kaže, ne sljedbuju.

U toj nesretnoj ekipi koja Kotigu ne prati nisu najveći hrvatski sportaši. Oni su odabrali Kotigu, nakon što ga je nedavno zapratio Domagoj Duvnjak, sada je to učinio i Ante Rebić.

"Vidio sam da je moj novi sljedbenik nedavno postao Ante Rebić, naš poznati nogometaš. Pozdravio bih tu odluku. Ante, bravo. Mislim da imaš baš dobar ukus. Gledao sam te par puta kako igraš nogomet i točno se skuži da si dobar jer točno znaš gdje treba ići i gdje će biti lopta i točno se ono skuži kad ćeš uzeti loptu i to meni bude baš super. I onda navijam. Tako da drago mi je da ne samo znaš igrati nogomet, jer to danas svi znaju, nego da imaš i dobar ukus koga pratiti na Instagramu", poručio je Rebiću.

Kotiga više ne slavi 50 nego 60 tisuća pratitelja na Instagramu, a sve je počelo sasvim slučajno.

'Počeo sam objavljivati tijekom putovanja, u Andaluziji. Nisam uopće znao što je Instagram, ali sam tada otkrio Insta story. Tako je sve krenulo. Snimao sam videe u kojima sam izvještavao o vremenu, hrani... I ljudima se to svidjelo pa sam nastavio'.

I očigledno nema namjeru stati. Gostovanje je iskoristio da pošalje poruke Sandri Perković, Elli Dvornik, Sonji Kovač, Enisu Bešlagiću, Barbari Kolar...

'Prava je šteta što propuštaju moje minijaturice i bravurice na Instagramu i u tome smislu bih apelirao na njih i usputno ih ovako malo javno prozvao. Da ih svi zajedno malo izblatimo. Čisto da cijela javnost zna da mene ne sljedbuju', rekao je Kotiga i počeo prozivku.

PR / Antena Zagreb
Dean Kotiga

Čini se da je urodilo plodom jer ga je Sandra zapratila, a Dean joj je putem Insta Storyja poručio da je sve u redu i da joj je sve oprošteno! I dok se Sandra posula pepelom, kolege lovci to čine već odavno, a sada su otkrili i svoje poglede na Deanovu influencersku karijeru.

'Ne viđam ga više. Nekad smo znali zajedno jesti gablec, više ne. Sad on jede sam, snima se, uživo to prenosi. Mislim da on uopće ne izlazi, nego živi na Instagramu. To je htio, pa eto mu sad na, nek' se sam snalazi. Prati ga broj ljudi otprilike veličine Karlovca, tako da bih mu ja rekla 'Deane, polako, korak po korak, story po story'. Čekaj, doći će, već si puno učinio', smijući se ispričala je Morana Zibar.

'S njim se družim slično kao i prije. Za mene nađe vremena. Morana treba vidjeti zašto se s njom druži manje. Možda gableci nisu što su nekad bili', odgovorio je dobro raspoloženi Mladen Vukorepa.

'On je prije svega pametan dečko, već tu ima prednost u odnosu na ove koji samo prodaju nekakav svoj izgled ili bivanje poznatim, samo zato što su poznati. Mislim da je previše taj kvizaški crv jak da bi Dean otišao u taj nekakav mainstream. Zgodna usputna karijera, nikako ne primarna', zaključio je ozbiljno priču Krešimir Sučević-Međeral.

Linker
25. travanj 2024 02:13