Predivan prizor

Kostelići blizankama priredili poseban izlazak: Mama i tata odveli ih na mjesto uz koje ih vežu mnoge uspomene

Ponosni roditelji, koji su u ožujku ove godine dobili još dvoje djece, jedva su dočekali odvesti ih na planinu kako bi po prvi put vidjele snijeg.

Naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin u ožujku su postali roditelji blizanki kojima su dali imena Jana i Kata. Malene su se pridružile već velikoj obitelji koja, osim mame i tate, broji još dva dječaka - Ivan i Leon koji su bili uzbuđeni upoznati svoje sestrice.

S obzirom na to da su i Ivica i Elin cijelo svoje djetinjstvo i mladenaštvo proveli na snijeg, jedva su dočekali odvesti sedmomjesečne blizanke na njihovo prvo upoznavanje s "bijelim pokrivačem" u Hintertux u austrijskom Tirolu. Ovaj poseban događaj Elin je podijelila i na Instagram storyju, na kojemu vidimo Janu i Katu kako mirno spavaju u kolicima na planini, pokrivene preslatkim dekicama sa svojim imenima. Iako točnu lokaciju ponosna majka nije odala, vjerojatno se radi o nekoj europskoj planini na kojoj su trenirali i ona i Ivica.

Elin je rodila blizanke točno dva dana prije nego je Zagreb pogodio razorni potres od 5,5 po Richteru, zbog čega su ih morali odnijeti ranije kući. Ivica je za Gloria.hr otkrio kako je prošao porod:

"Elin se osjeća dobro, čak je malo prenijela termin što je neobično za blizance. Pred kraj trudnoće supruzi je bilo dosta teško jer svaka curica teži dvije i pol kile pa je imala bolove u leđima. Žao mi je samo što nisam mogao prisustvovati porodu jer je bolnica zatvorena za sve posjetitelje. Kad se situacija s koronavirusom malo smiri, pozvat ćemo prijatelje i svi zajedno ćemo proslaviti dolazak djevojčica kako spada", rekao je tada Ivica.

image
Ivica Kostelić i supruga Elin sa sinovima Ivanom i Leonom.
DAMJAN TADIC/CROPIX CROPIX

Proslavljeni sportaš vijest da će se obitelj proširiti za dva člana dobio je uoči četrdesetog rođendana. "Svaki novi dan uz djecu je nova radost: uživam ih gledati kako rastu i napreduju, a njihova bezgranična ljubav i otvorenost prema novim iskustvima su neusporedivi s bilo čime", rekao je jednom prilikom Ivica kojemu se želja za velikom obitelji i ostvarila.

Čitajte i:

Nakon sinova, stigle i djevojčice: Elin i Ivica Kostelić postali roditelji blizanki, imamo i fotku

Kostelić odgodio krstitke svojih princeza:' Žao mi je što okolnosti nisu drugačije, ali sada je tako'

EKSKLUZIVNO Neviđeno uzbuđenje u obitelji Ivice Kostelića: 'Veselimo se blizankama'

Linker
20. travanj 2024 04:38